HTML

Friss topikok

Házasság előtt Nadine Coyle és Jesse Metcalfe

2007.12.04. 10:59 bellini

Szerelem, kaland, veszekedés, és egy hírtelen kibékülés, melyet sokan kérdőre vonnak, mind-mind hozzátartozik Jesse Metcalfe és Nadine Coyle szerelemi életéhez. Most azonban úgy tűnik összeházasodnak.

Újabb hír röppent fel a bulvárszférában. Jesse Metcalfe és a Girls Aloud énekesnője, Nadine Coyle összeházasodnak, noha nemrég még veszekedésbe torkollott kapcsolatuk, amikor Metcalfe-t azon kapták a lesifotósok, amint egy titokzatos lánnyal kézen fogva sétál Los Angeles utcáin.

Kettejük szerelme úgy tűnik erősebb mint valaha, a házasságig pedig csupán egy lépés van. A Született Feleségek kertésze félretett némi pénzt, elment az ékszerészhez és megvásárolta a legszebb eljegyzési gyűrűt szerelmének.

Egy bennfentes szerint, aki nemrég ott volt a Girls Aloud koncertjén, az énekesnő büszkén mutatta eljegyzési gyűrűjét kolleganőinek.

„Jesse ott volt a koncerten. Nagyon szerelmesnek tűntek. Ő (Jesse Metcalfe) le sem tudta venni a szemét szerelméről.” – nyilatkozta a bennfentes a Daily Star magazinnak.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka színész sztárok celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr33251874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása