HTML

Friss topikok

SZEIFERT MEGHÓDÍTJA DÉL-AMERIKÁT

2007.11.30. 22:26 bellini

Szeifert, hazánk egyik ismert DJ/producere Dél-Amerika meghódítására készül, ugyanis leszerződtette Argentína legnagyobb DJ-ügynöksége. A Buenos Aires-i menedzsment Zsoltot a top előadói közé sorolta be, így ők látják el 2008-tól Szeifert fellépéseinek teljes szervezését Argentína, Mexikó és Kolumbia legjobb klubjaiba és legnagyobb rendezvényeire.

December elejére várható a Szeifert vs. Krash producer-páros aktuális, "Angels Crying Part 2." című dalát tartalmazó maxi lemez megjelenése a Karmatronic Records gondozásában hazánkon kívül a világ több országában. Az ehhez tartozó klipet pedig már játssza a magyar MTV és a VIVA televízió.

Szeifert legutóbb megjelent mixalbuma, a "Pure Trance 2." lemezbemutató-turnéjával lép fel december 1-jén Sopron legújabb szuperklubjában, a Colosso-ban Andy Sole-lal, valamint december 8-án Szlovákia egyik közkedvelt helyén, a komárnói Castello-ban, ahol Richard Nate-tel szórakoztatja közönségét. Zsoltot megtalálhatjuk még december 7-én Nagyatádon, az Éden klubban, ahol egy nagyon kedves barátja születésnapi buliján játszik három órás exkluzív szettet.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr82248396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása