HTML

Friss topikok

Elsírta magát Marsi Anikó a Fókusz élő adásában

2007.11.29. 20:34 bellini

Szomorú riportot adott le ma az RTL Klub Fókusz című műsora, melyet Marsi Anikó vezetett. A riportban arról a családról volt szó, akiknek két éves kisfia tegnap hunyt el gyógyíthatatlan betegség miatt, az édesanyja pedig nem lehetett a kisfiú utolsó néhány napjaiban mellette, mivel börtönbüntetését töltötte egy Budapesti börtönben. A hatóságok még azt sem engedélyezték, hogy a nő pár napra a kisfiú mellett legyen, az édesanya csak gyereke halálának napján tudott fia szenvedésein segíteni.

A riport valóban nagyon megrázó volt, egy kisgyerekes anyának valószínűleg még fájdalmasabb, szerintem sok édesanya elsírta magát a TV készülékek előtt. Marsi Anikót is könnybe lábadt szemmel adta vissza a Fókusz stábja, a műsorvezetőt annyira meghatódták a riport képei, hogy szólni is alig tudott.

A műsor végét is már csak nehezen tudta levezényelni.

1 komment

Címkék: média tv bulvár pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20247145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blogos · http://vakos.hu/ 2007.12.02. 11:35:37

Kegyetlen, kíméletlen a magyar rendőrség.
süti beállítások módosítása