HTML

Friss topikok

FILMZENE - Megy a gőzös

2007.11.28. 10:21 bellini

Koltai Róbert felfokozott érdeklődéssel várt legújabb komédiája hatalmas siker a mozikban, hiszen a bemutató óta (október 18.) már több mint 100 000 néző váltott jegyet a filmre. Nem is csoda, hiszen a rendkívül humoros, igazi sztárparádét felvonultató alkotásban olyan „húzónevek” szerepelnek, mint – a filmet rendezőként is jegyző – Koltai Róbert, Gesztesi Károly, Pindroch Csaba, Szabó Győző, Pogány Judit és Egres Katinka.

A filmmel egy időben – november 23-án - a filmzene album is a boltok polcaira kerül, mely számtalan érdekességet, zenei csemegét tartalmaz. Zsédenyi Adrienn vadonatúj felvétele, a „Képtelen szerelem” mellett helyet kapott L.L. Junior & Stefano egy-egy szerzeménye is. A Pravo zenekar hangulatos instrumentális betétei pedig igazi zenei csemegét jelentenek minden zene- és filmrajongónak. Tehát aki egy kis vidámságra, könnyed kikapcsolódásra, szórakozásra vágyik, az nem tévedhet sem a filmmel, sem a hozzá kapcsolódó, 18 felvételt tartalmazó filmzene albummal.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: média zene film mozi magyar színész sztárok celebek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr24245209

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: dibujos de amor a lapiz 2018.06.02. 11:23:11

Product Photography Tips For Ebay And Ecommerce: Your Complete Tutorial On Lighting, Studio, And Kit. digital stock Alors hours linea Commerce flight - memorycache cacheitempolicy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása