HTML

Friss topikok

13. KLIPJÉT IS LEFORGATTA A DESPERADO "KEREK AZ ÉLET" CÍMMEL

2007.11.27. 19:11 bellini

A DESPERADO "Táncolj!" című negyedik aranylemezéről kimásolt "Kerek az élet" című dalához forgatott klipet a napokban. A video a DESPERADO 13. zenés kisfilmje, ami már önmagában is nagy merészség a csapattól. Ha még azt is hozzávesszük, hogy a forgatás napja épp 13-ára esett...

Mint a dal címe is mutatja, babona ide vagy oda, Bettinek, Zsoltinak és Zoy-nak kerek az élet. Legalábbis ami a dalt és a klipet illeti. Az utóbbi egy teljes egészében "zöld szobás" darab, ami azt jelenti, hogy a felvételek egy zöld háttér előtt zajlottak, ahol a trió különféle mókás dolgokat művelt segédeszközök nélkül. "A hiányzó dolgokat, háttereket, vizuális elemeket pedig utólagos animációval varázsolják körénk" - meséli Zsolti a látványosnak egyáltalán nem mondható, ám épp ezért izgalmas forgatásról.

"Tudatosan tértünk vissza újra a szűkebben vett szülőföldünkhöz, ugyanis a szintén debreceni - és méltán híres - Pixel Film csapatával dolgoztunk az új klipünk kapcsán. A közös munka gördülékenyen és roppant jókedvűen zajlott, úgyhogy nagyon bízunk a végeredményben is!" - tette hozzá Zsolti.

A végleges változatra még december közepéig várni kell, csak nehogy az is épp 13-ára essen...

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: média zene magyar énekes sztárok énekesek celebek együttesek énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr31244653

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: imagenes de amor bonitas con frases 2017.11.20. 01:11:00

Locomotion bath salt buy - Gaba with adderall

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása