HTML

Friss topikok

Indiana Jones vs. Joker

2007.11.23. 16:10 bellini

Indiana Jonest választották minden idők legismertebb pozitív hősének, míg Joker, a Batman film rosszfiúja lett minden idők legismertebb negatív hőse, adja hírül a Femalefirst.co.uk.

Az újabb toplistán, melyet a Total Film magazin készített, 50 jófiú és 50 rosszfiú karakteréről kellett szavazni.

Indiana Jones szerepét Harrison Ford keltette életre, szerepével pedig egy igencsak legendás karakter született. Annak ellenére, hogy Harisson Ford már betöltötte a 65-ik életévét ismét Jones szerepébe bújik, az Indiana Jones 4 filmben, melyben partnere az ausztrál származású Cate Blanchett lesz.

Az új alkotás hivatalos címe az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Indiana Jones és a kristálykoponya birodalma) nevet kapta, debütálása pedig 2008 május 22-én lesz az Egyesült Államokban.

A toplista második helyén, ami a pozitív hősöket illeti Batman foglal helyet, akit az idők folyamán olyan színészek keltettek életre, mint Christian Bale, Val Kilmer és George Clooney.

A harmadik helyen a Sylvester Stallone által megalakított Rocky Balboa szerepel, míg a negyediken a brit titkos ügynők James Bond foglal helyet. Superman csupán csak az ötödik helyen kapott helyet.

Joker, a Batman filmek rosszfiúja, akit először Cesar Romero alakított, a Batman: The Movie (1966) filmben, az első helyen szerepel a negatív hősök toplistáján. A negatív hőst Jack Nicholson is életre keltette 1989-ben a Batman című filmben, de Heath Ledger is megmutathatja rossz oldalát a 2008-ben bemutatásra kerülő The Dark Knight című alkotásban.

A negatív hősök toplistájának második helyezettje Darth Vader, a Csillagok Háborújának rosszfiúja, míg a harmadikon Hannibal Lector szerepel, a Bárányok hallgatnak című alkotásból. A texasi láncfűrészes Leatherface-e a toplista negyedikére futott be, míg az ötödiken Freddy Krueger áll.

Szólj hozzá!

Címkék: blog film színész toplista érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr91239498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása