HTML

Friss topikok

Egyedi karácsonyi ajándék a Harry Potter rajongóinak

2007.11.23. 11:22 bellini

Nagy karácsonyi meglepetéssel készül a Harry Potter alkotótábora. A hatodik, Harry Potter és a Félvér Herceg film készítői egy statiszta szereppel lepik meg az egyik szerencsés rajongót.

Nagy meglepetéssel készül a Harry Potter film alkotógárdája karácsonyra. Egy szerencsés Harry Potter rajongó statiszta szerepet kap a hatodik filmben. Az MSN és a Warner Home Video által szervezett verseny pénteken kezdődik, jelentkezni pedig december 20-ig lehet.

A verseny internetes oldalán minden héten kérdéssorozat jelenik meg a J.K Rowling által írt Harry Potter filmekből. A versenyzőknek igencsak felkészülteknek kell lenniük, hiszen a kérdések között a film szereplőgárdájára is kíváncsiak a szervezők.

A verseny egy játékként van felépítve, minden helyes válasszal a versenyző tovább tud lépni.

A nagy nyertes pedig egy filmszerepet kap az új alkotásban. A Harry Potter és a Félvér herceg című alkotást 2008 novemberében mutatják be. Az öt Harry Potter filmalkotás minden várakozásokat megdöntött, megelőzte a James Bond filmeket (mind a 22-őt) de a Csillagok Háborúja is igencsak lemaradt mellette.

Szólj hozzá!

Címkék: média blog tv film esemény web színész hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78239189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása