HTML

Friss topikok

STERBINSZKY A HUNGARIAN ALL STARS PARTIN SZOMBATON!

2007.11.22. 16:51 bellini

November 24-én éjféltől 1-ig Sterbinszky pörgeti a legjobb korongokat a Syma csarnok "C" arénájában megrendezendő HUNGARIAN ALL STARS bulin, amelyen a hazai DJ-világ talán legerősebb, legjelentősebb nevei játszanak, ezzel is bizonyítva, hogy külföldi fellépők nélkül is lehet nagyon jó bulit csinálni.

A grandiózus tervekkel megálmodott rendezvény este 9-től egészen reggel 7-ig tart majd, és ebben a tíz órában a legkülönfélébb elektronikus zenékből válogatva játszik tíz hazai lemezlovas, akiknek együttes fellépése példa nélküli kuriózumnak számít a honi party-történelemben. Ráadásul most oly briliáns hang-, fény-, és látványtechnikai feltételek segítségével kápráztathatják el közönségüket, melyeket korábban csak a nemzetközi sztárok élvezhettek. Tény , hogy kizárólag magyar fellépőkre épített rendezvény még sosem kapott olyan óriási költségvetést, mint ez a mostani. A szervezők ugyanazt a csúcsminőséget ígérik, mint amit a legutóbbi Paul Van Dyk-lemezbemutató alkalmával használtak: 100.000 watt teljesítményű Martin Audio W8L hangtechnika, kifogástalanul kivitelezett fényrendszer, valamint gigászi lézer- és videoshow lesz az audiovizuális tökéletesség garanciája. Emellett a vendégeket az arénában profin felszerelt bárpultok várják, míg a leszőnyegezett galérián pedig minden kényelmi igényt kielégítő, fotelekkel berendezett lounge áll rendelkezésre - pazar kiszolgálást és egyben különleges élményt nyújtva a látogatóknak.

Minden készen áll tehát egy korábban nem tapasztalt, spéci party-élmény begyűjtésére STERBINSZKY, valamint BUDAI, DANDY, CHRISS, HOT X, KÜHL, NAGA, PALOTAI, PÖLI és SLAM JR társaságában. Elég felidézni pályájuk legfontosabb állomásait, hogy egyértelművé váljon, nélkülük ez a Hungarikum-buli nem lenne az igazi.

Start: 22:00 | End: 07:00
Belépés csak 18 éven felülieknek!
elővétel: 2000 HUF | belépő: 2500 HUF

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar buli party sztárok celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr31238376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása