HTML

Friss topikok

A DH67 ÁLMAIBAN AMERIKA ÚJRA INTEGET!

2007.11.22. 23:27 bellini

A DH67 (Dance Heaven 67) duó 2006 telén alakult azzal a céllal, hogy elsősorban dance és electro felvételeket készítsenek a klubok, rádiók és zenetévék számára. Az alapító tagok Dru (Szűts Dániel) és Lentigo (Kiss Milán), akik különböző, ám mégis összeillő, egymást kiegészítő zenei ízlésükkel egyedi hangzást alakítottak ki dalaikban. Erre talán a legjobb példa legutóbbi munkájuk, az AD Studio "Álmaimban Amerika" című slágerének electro remixe.

Bár a felállás nem olyan régi, ennek ellenére a fiúk hamar belevágtak a mélyvízbe. Magyarországon kevés DJ-páros mondhatja el magáról, hogy külföldi szintű electro felvételeket készítenek magyar és angol nyelven egyaránt. Legújabb feldolgozásuk külön öröm volt számukra, mivel egy régi kedvencüket remixelhették, ami nem más, mint az AD Studio "Álmaimban Amerika" című örökzöld slágere.

Nagy elismerés volt a fiúk számára az AD Studió pozitív visszajelzése a remix hallatán, mely remélhetőleg további sikerre tesz szert a közönség körében is. A remix kapcsán egyre több felkérés érkezik a fiúkhoz, így valószínűleg még sokat hallhatunk az alig 20 éves srácokról...

1 komment

Címkék: zene magyar hír buli party búlvár megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97238851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Laci 2007.11.23. 00:53:53

Nem tudja valaki, hol lép fel ez a DH67 mostanában?
süti beállítások módosítása