HTML

Friss topikok

Vegetáriánus lett a világ leghíresebb kannibálja

2007.11.21. 18:37 bellini

Armin Meiwes, az a férfi aki kannibál módjára megevett egy német férfit, akit az interneten ismert meg, átváltott a vegetáriánus életmódra. A kannibál férfi a Green Party ökológiai párt vezetője, melyet a börtönben hozott létre.

A férfi által létrehozott párt tagja között gyilkosok, pedofilok és drogkereskedők szerepelnek, adja hírül a Daily Mail. A szervezet tagjai minden kedden találkozót szerveznek és a környezet problémáiról tárgyalnak.

„Armin nem egy bolond ember. Nagyon jól ír és olvas.” – nyilatkozta az egyik fogvatartott. Armin Meiwes étrendje most kizárólag vegetáriánus ételeken alapszik, és azt hiszi, hogy az állatfarmok is gusztustalanok, akárcsak a gyilkosság amit elkövetett.

2001-ben Meiwes megölt egy 43 éves mérnököt, akit az interneten keresztül ismert meg. A férfi az interneten egy hirdetést adott fel, amiben egy olyan embert keresett aki hajlandó lenne arra, hogy megöljék és utána megegyék. Az üzenetet egy osztrák egyetemista találta meg, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

Szólj hozzá!

Címkék: blog pletyka hír érdekességek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr76237300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása