HTML

Friss topikok

Teherbe ejtette 12 éves unokáját

2007.11.21. 16:48 bellini

Nagyapjától született gyermeke egy 12 éves kislánynak Pécsett. A férfit a napokban vette őrizetbe a rendőrség az újszülöttől vett DNS-minta alapján.

A férfit azzal gyanúsítják, hogy év elején megrontotta és teherbe is ejtette tizenkét éves unokáját. A kislány a közelmúltban meg is szülte a gyereket. Ekkor tudták csak megállapítani a DNS-mintavétel után, hogy valóban a nagypapa rontotta meg a kiskorút, és övé a gyermek.

A férfit a napokban őrizetbe vették, vallomást tett, de a rendőrség nem közöl részleteket. A nagyapa ellen megrontás miatt indult eljárás. A bíróságnál kezdeményezték, hogy a férfit helyezzék előzetes letartóztatásba, erről szerdán délelőtt születik döntés.

Amennyiben bebizonyosodik a férfi bűnössége, akár nyolc év börtönt is kaphat. Részleteket holnapra ígért a rendőrség, így egyelőre azt sem tudni, hány éves a nagypapa.

Forrás: Független Hírügynökség

Szólj hozzá!

Címkék: média pletyka hír botrány búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr34237136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása