HTML

Friss topikok

November 23-án jelenik meg a Need for Speed: ProStreet

2007.11.20. 15:37 bellini

Egyedülálló alkalom nyílik az egyik legnagyobb bevásárlóközpontban szerdától vasárnapig arra, hogy kipróbáld magad a Need for Speed Prostreet világában. Gáspár Laci a játék megjelenésének napjára nem vállalt be más programot, mindenképp a ott kíván lenni november 23-án, hogy összemérje tudását a többi Need for Speed játékossal. Ismeretlen játék, ismeretlen autók, ismeretlen pályák. Kérdés, ki milyen gyorsan méri fel a játék új lehetőségeit.

 

November 21 – 25. között minden Need for Speed rajongónak a város két legnagyobb bevásárlóközpontjában van a helye. A Need for Speed: ProStreet megjelenése alkalmából bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálja az új játékot.

November 23-án az Árkádban 15 órától együtt játhatsz Gáspár Lacival, aki kifejezetten  a játék megjelenése miatt szabadnapot intézett magának. Az énekesnek a napokban jelent meg Maradandók tisztelettel című lemeze, melyen a zenei szakma legnagyobbjai előtt tiszteleg, pénteken azonban egy egészen új oldaláról mutatkozik be a nagyközönségnek.

- Imádom az autókat, úgyhogy nem is kérdés mennyire szeretek Need for Speeddel játszani - mondta az énekes. – Most pedig, hogy kipróbálhatom a Prostreetet, teljesen fel vagyok dobódva. Alig várom már, új pályák, új autók, új izgalmak, új kihívások.

 

Gáspár Laci legnagyobb örömére az Árkádban a Drift Szövetség fergeteges autóiból is nyílik kiállítás a Need for Speed: ProStreet közel egy hetes rendezvényén. A rendkívüli járgányokat alaposan szemügyre veheti az érdeklődő, s ezt az alkalmat érdemes is kihasználni, hiszen tapintható közelségbe ritkán kerül az ember ezekkel az autócsodákkal.

A szabad fordításban csúsztatást, sodródást jelentő drift nem más, mint az autó tökéletes uralásának és irányításának látványos demonstrálása oly módon, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon a szokásos módon, egyenesen.

A drift őrület Japánból származik, ahol az 1960-as években rendezték meg a drift futamok elődjeként számon tartott, első illegális hegyi versenyeket. Itt a versenyzők

 

egyetlen célja az volt, hogy minél rövidebb idő alatt teljesítsék a hegyi út két kijelölt pontja közötti távot. Néhányan közülük a jobb idő kedvéért a rallye-ból ellesett kanyarvételi technikákat alkalmazták, ebből nőtte ki magát később a drift.

A sportágban a stílus és a kanyartechnika számít, nem az idő. A drift lényege, hogy az autó hátulját a túlkormányozottságból fakadó kitörésekor a kanyarban csúszásban kell tartani anélkül, hogy az autó megtapadjon. A drift a hátsó kerekes autók és azok pilótáinak művészete.

 

A TCM Site és a NFS Hungary november 24-én, a ProStreet megjelenésének másnapján Lan Party-t szervez a játék örömére, amin bárki részt vehet.

A nevezők a frissen megjelenő Need for Speed: ProStreet világában versenyezhetnek majd egymás ellen Xbox 360 konzolokon, osztott képernyőn. A korhatár nélküli nevezés díjtalan. Nevezni lehet a helyszínen, a Mammut II. bevásárlóközpontban a szökőkútnál november 24-én 10.00 órától.


Helyszínek, időpontok:

 

Árkád: november 21 – 25. (Gáspár Laci november 23.)

Mammut: november 23 – 25. (Lan Party november 24.)

Szólj hozzá!

Címkék: blog web magyar kütyü hír blabla

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92235748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása