HTML

Friss topikok

GYŐZŐ ÉS VERONICA: Szívtipró

2007.11.16. 15:48 bellini

Gáspár Győzőt senkinek sem kell bemutatni, hiszen szinte minden média kiemelten foglalkozik vele, a „Győzike show” az egyik legnézettebb tv műsor Magyarországon. Ő egy jelenség. Zenei pályafutása a Romantic együttessel kezdődött és az évek során sikert sikerre halmoztak, meghatározó szereplői voltak a hazai könnyűzenének. Íme számokban az elmúlt 7 év történése: közel 2000 fellépés, 4 arany, 4 platina, 1 gyémánt album, Jakab-líra díj (2003), New York-i és londoni teltházas turnék. Egy ilyen sikerszériát követően a legtöbb művészből már hiányzik a bizonyítási vágy, azonban Győzőt nem ilyen fából faragták. Még mindig ég benne a tűz, úgy érzi, van még mit mutatni a közönségnek, tele van ötletekkel, dalokkal, melyekkel a szó leghagyományosabb értelmében szórakoztatni szeretne.
A 2006-os év fordulópont volt az énekes pályafutásában, hiszen tavasszal feloszlott a Romantic. Valami véget ért, de Győző tudta, hogy zenei karrierjét a jövőben is folytatni szeretné.
2006. augusztus 1-jén megalakult a Győző & Veronica produkció. Tarr Veronica egy rendkívül tehetséges, gyönyörű salgótarjáni énekesnő, akit mind a zenekedvelő, mind a színházba járó közönség jól ismerhet. A Pesti Magyar Színház és a Kolibri Színház számtalan musicaljében énekelt és táncolt, de a Megasztár első szériájában is megmutathatta énektudását. A fiatalok mottója: „Merj nagyot álmodni és megvalósítani” és ennek jegyében készült el a bemutatkozó album, melyről az „Egyszerű arcú kisvirág…” című kislemez a nyár egyik legkedveltebb slágere volt.
Szakítva a hagyományos popzenei klisékkel, panelekkel egy olyan lemez született, melyben a zenei határok elmosódnak, de mégis könnyen utat találhat a hallgatókhoz. Friss, újszerű zenei megoldások, humoros, vidám szöveg jellemzi a vadonatúj szerzeményeket. A produkcióban Győzőt új oldaláról ismerheti meg a közönség, és végre ő is úgy érzi, hogy ebben a felállásban minden zenei elképzelését megvalósíthatja a jövőben.

Megjelenés: november 16.

1 komment

Címkék: zene celeb magyar bulvár énekes sztár együttesek énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr26231235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása