HTML

Friss topikok

Ma mutatják be az iPhone-t Nagy-Britanniában és Németországban

2007.11.09. 11:39 bellini

November 9-én mutatják be először Európában az Apple által gyártott iPhone készüléket. Elsőként az öreg kontinensen Nagy-Britanniában és Németországban kerül a boltokba az amerikai gyártmány.

Az Amerikai Egyesült Államokban mutatták be elsőként az Apple cég által gyártott iPhone mobiltelefont, ahol kitűnő sikernek örvendett, mai napig több mint 1,4 millió példányt adtak el belőle, noha a készülék csak pár hónapja debütált a piacon.


„Arra számítunk, hogy a készülék Európában is kitűnő sikernek örvend majd.” – nyilatkozta Rene Bresgen, a T-Mobile szóvivője. Németországba a T-Mobile forgalmazza az iPhone-t, míg a briteknél a O2 kapta meg a termék forgalmazását.

Németországban 339 euróba kerül majd a készülék, míg Angliában 566 dollárt kell kiadni érte.

A Deursche Telekom igazgatója, Rene Obermann azt nyilatkozta a CNBC Europenak, hogy rengeteg német iratkozott fel a várólistákra, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy valószínűleg a karácsonyi ünnepek ideje alatt kifogynak a készletekből.

Nagy-Britanniában a Carphone Warehouse 10.000 darabot számít eladni a bemutatás napján. Ezért, ők, az Apple és az O2 is plusz alkalmazottakat vett fel erre az időszakra. A T3 brit lap kiderítette, hogy a brit iPhone más firmware-al rendelkezik, mint az Amerikában kiadott készülék.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil kütyü hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr95223351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása