HTML

Friss topikok

A Grace Klinika támogatja a forgatókönyvírók sztrájkját

2007.11.09. 09:37 bellini

A Grace Klinika sztárjai Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Katherine Heigl és Sandra Oh a forgatókönyvírókkal ebédeltek. Sarah Oh szerint a probléma túl nagy, ahhoz, hogy elhanyagolják.


Az amerikai forgatókönyvírók több pénzt szeretnének látni és részesedést szeretnének a szélessávú internetről letölthető, az új vezeték nélküli eszközökre, például mobiltelefonra vagy video Ipodra kerülő tévésorozatok és mozifilmek után.

„Szükségünk van egy történetre, hogy játszani tudjunk.” – nyilatkozta Katherine Heigl az AP hírügynökségnek. „Ők a mindenünk, szükségünk van rájuk.” – tette még hozzá Dr. Izzie Stevens alakítója.

Jelenleg a Grace Klinika sztárjai az utolsó részt veszik, amire megvan a kész forgatókönyv, ezután leállnak a forgatásokkal.

A három napos sztrájk eddig hét, nagysikerű sorozat leállásával járt, a The Office sorozat forgatása is leállt, mert a színész, Steve Carrell beállt a sztrájkolók közé.

A 24 az első

A Fox csatornán futó 24 című sorozat volt az első amelyik elhalasztotta forgatásait, egy meg nem jelölt dátumra. A Hollywood Reporter úgy tudja a sorozat tavasszal jött volna 24 új résszel. Mert a részek szoros kapcsolatban álnak egymással a Fox úgy döntött nem közli a hiányos sorozatot.

„Ez nem az a döntés amit akartunk, de úgy gondoljuk jobbat érdemelnek a 24 nézői” – nyilatkozta Preston Beckman, a Fox csatorna programigazgatója a Hollywood Reporternek.

A csatorna azért döntött a sorozat elhalasztásáról, mert a háttérben rengeteg pénz forog kockán. A 24 sorozat tavaszi részeit már a baseball liga végén elkezdték reklámozni, a sorozat újabb részeinek előzetese a Times Square-i gigantikus kivetítőkön is látható volt.

Az ABC sem jár valami jól. A Lost sorozat 16 részéből eddig csak 8 készült el, így a csatorna csak ezeket tudja bemutatni.

Az American Idol tehetségkutató műsornak köszönhetően a Fox csatorna készült fel a legjobban a forgatókönyvírók sztrájkjára, mert portfoliójában egy reality sorozat is szerepel, Hell’s Kitchen címmel.

A CW csatornán futó Smallville sorozat hetedik szezonjából 15 rész készült el, ha a sztrájk tovább tart, februárban leáll a sorozat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr76223221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása