HTML

Friss topikok

Régi sérelmek miatt magázódik Fábry és Stohl

2007.11.07. 10:12 bellini

A Csillag születik kedvéért sem tette félre ellentéteit Fábry Sándor és Stohl András. Tévés berkekben ugyanis természetes, hogy a kollégák tegezik egymást, Stohl azonban mindvégig magázza Fábryt, a showman pedig még véletlenül sem kezdeményez beszélgetést kollégájával.

Fagyos volt a viszony Fábry Sándor és Stohl András között a Csillag születik adásában. Mindkét fél kínosan ügyelt rá, hogy végig magázódjon a mûsor alatt. A feltûnôen távolságtartó viselkedés mögött alighanem a két televíziós 2004 óta húzódó konfliktusa áll.
– Nem veszem emberszámba Fábryt! - jegyezte meg három évvel ezelôtt egy internetes portálon Stohl Buci, miután a showman megsértette mûsorában korábbi barátnôjét, Tündét, és kritizálta kapcsolatukat.
Mivel “öreg Indián nem felejt", András két évvel késôbb egy másik nyilatkozatában ismét visszavágott a dumagépnek mondván, Fábry súgógéprôl olvassa a vicceket a Showderben. Ezek után a humorista sem bánt kesztyûs kézzel a színésszel. Intellektusának teljes fegyvertárát harcba vetve egy interjúban kijelentette: “Stohl nyalja ki a seggem!".
A Csillag születik felelôs szerkesztôje, Schiwert Takács László semmi különöset nem talál abban, hogy Fábryék magázódnak.
- Nem dolgoztak még együtt, és tudtommal nincsenek közeli ismeretségben - magyarázta Schiwert Takács.
Az érintettek szemérmesen hallgatnak a konfliktusról. Stohl András nem kívánt nyilatkozni kettejük kapcsolatáról, Fábry Sándor pedig még kérdéseinket sem várta meg, egyszerûen lecsapta a telefont. Könnyen lehet, hogy ennek ellenére hamarosan farkasszemet néznek egymással.
- A közeljövôben szeretném meghívni Stohl Andrást a Fábry-showba – mondta a Borsnak Kovács Kristóf, a mûsor producere. – A vendégeket nem olyan szempontból válogatjuk, hogy Fábry Sándor kivel van jóban vagy rosszban, hanem aszerint, hogy kire kíváncsi a közönség. Ilyenkor a személyes konfliktusokat célszerû otthon hagyni.

Forrás: borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bulvár pletyka botrány sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr19221101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása