HTML

Friss topikok

Nem adják ki az amerikaiak a a kuruc.info-t

2007.11.07. 10:34 bellini

Az amerikai hatóságok szerint nem törvénysértő a kuruc.info tevékenysége, ezért a Legfőbb Ügyészség jogsegélykérelmét elutasították.

Nem korlátozhatja a kormány a sajtószabadságot - reagált a közelmúltban az Amerikai Egyesült Államok igazságügy-minisztériuma arra a jogsegélykérelemre, amelyet a Legfőbb Ügyészség januárban küldött. A kuruc.info ellen személyes adatokkal visszaélés miatt rendeltek el nyomozást. A tavaly őszi zavargások után kezdeményezett eljárásokban közreműködő bírák nevének, címének és telefonszámának nyilvánosságra hozatala késztette a magyar igazságügyi szerveket ellenlépésre. Mivel a magyar nyelvű internetes portál amerikai szerveren működik, az ügyészségnek az ottani hatóságoktól kellett segítséget kérnie. A rendőrség az ismeretlen tettes elleni vizsgálatot akkor felfüggesztette, és úgy tudjuk, a nyomozás folytatásáról vagy esetleges megszüntetéséről még nem született döntés.

Tovább a cikk ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: web internet magyar hír botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr58221117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása