HTML

Friss topikok

Ingyen tévé - sorsolás újra a Nyugati téren

2007.11.07. 18:00 bellini

Új előfizetéshez tévé 1000 forintért vagy ajándékba egy DVD-lejátszó

 

 

Az Antenna Digital Nyugati téri akciójával kívánja felhívni az emberek figyelmét az új előfizetési lehetőségre. Az október 30-i ingyen tévéosztáson még nem fedték fel kilétüket, szombaton azonban már mint Antenna Digital várják az ingyen tévékre és egyéb értékes ajándékokra vágyókat.

Szombaton, november 10-én délelőtt 11 órától minden órában jó hangulatú sorsoláson vehetnek részt a jelenlévők, ahol tombolaszelvények közül sorsolnak. A szerencsések választhatnak a téren felállított közel száz dobozból, s ha jól döntenek, akár egy ingyen tévékészülékkel térhetnek haza.

 

Az Antenna Digital legfrissebb, új előfizetőknek szóló akciójában az újonnan szerződést kötő ügyfelek a Családi és Extra csomagra vonatkozó ajánlatok közül választhatnak. A most szerződést kötő előfizetők – a választott ajánlattól függően – előfizetésükhöz egy ajándék DVD-lejátszót vagy jelképes összegért – 1000 forintért – televíziót kapnak.

 

A helyszínen lehetőség van arra is, hogy a szolgáltatás iránt érdeklődők előfizetésre előregisztráljanak. Érdemes ezt azért is tenniük, mert az Antenna Digital szolgáltatásával kitűnő képminőséget vihetnek otthonukba, a széles programcsomag-kínálatban számos csatorna több nyelven is hallgatható, az EPG-n (Elektronikus műsorújságon) pedig a teljes kínálat áttekintésére is mód van, csak néhányat kiragadva a tévézés komfortját növelő plusz szolgáltatások közül. .

 

Az Antenna Digital 2007. november 7-től a következő feltételekkel ajánlja legfrissebb akcióját új előfizetőinek:

 

Programcsomagok

 

2 év hűségidő esetén

3 év hűségidő esetén

Családi csomag

(65 csatorna)

4.390 Ft

DVD-lejátszó

55 cm-es tévé*

Extra csomag (89 csatorna)

6.390 Ft

55 cm-es tévé*

70 cm-es tévé*

DVD ára

0 Ft

*Televízió ára

1.000 Ft

Egyszeri hozzáférési díj

9.000 Ft

Dekóder havi hozzáférési díj

0 Ft/ hó a hűségidő végéig

 

Az árak az áfát tartalmazzák.

Az akció részleteiről érdeklődhet: www.antennadigital.hu,  tel.:  06 40 50 50 40

Az akció visszavonásig érvényes!

 

Szólj hozzá!

Címkék: média blog esemény web magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr27221576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása