HTML

Friss topikok

A takarékos No Thanx - Kamaszfesztiválon a fiatal zenekar

2007.11.07. 17:27 bellini

Mennyire takarékosak manapság a kamaszok? S hogy mennyire osztják be tudatosan a pénzüket a No Thanx tagjai? Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ azok, akik november 9-én a Nyugati téri bevásárlóközpont Millenium udvarára (a szökőkútnál) látogatnak a Kamaszfesztivál Toborzó Showjára. 15 órától a No Thanx fiatal zenészei beszámolnak arról, hogyan is vélekednek a pénz fontosságáról a mai, igencsak anyagias világunkban.

 

A Kamaszfesztivál Toborzó Showján a No Thanx és a Kamaszparlament részvételével elindul a „Kicsit a kicsikért!” elnevezésű 1 és 2 forintos érmegyűjtési akció, mellyel a rászoruló gyermekeknek kívánnak segíteni.

- Nagyon fontosnak tartom, hogy, ha az embernek van egy kis megtakarított pénze, akkor azontúl, hogy azt fektesse be, segítsen a rászorulóknak – vélekedik Erik, a zenekar frontembere. – Örülök, hogy személyesen is találkozhatok majd azokkal, akiknek gyűjtjük az egy és két forintosokat. Felmerült bennem már a kérdés, hogy valóban megkapják-e a rászorulók a nekik összegyűjtött adományokat, ha az ember csak átutalja a pénzt egy bankszámlára.

A zenekar tagjai mind nagyon éretten vélekednek a segítségnyújtás fontosságáról, s karácsonyra szeretnék meglepni valami kedves ajándékkal a hátrányos helyzetben lévő gyermekeket, illetve azokat, aki egyedül töltik az ünnepeket.

3 komment

Címkék: média zene esemény magyar sztárok celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr66221536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netty a nOthan ImÁdÓ 2007.11.20. 14:58:13

szépek vagytok!:)ImÁdLaK TiTeKeT!ha van msn címetek ntx akkor léccy léccy vegyetek fel!címem: bravogirl11@freemail.hu amúgy 13 éves vok

ntx imádó girl 2007.11.20. 14:59:25

ja amúgy nem 11 hanem 111@freemail.hu

Szandi 2008.08.16. 15:44:30

Ez jó dolog.
süti beállítások módosítása