HTML

Friss topikok

Cenzúrázni kellett Szeifert és Krash új videóját!

2007.11.01. 07:49 bellini

Elkészült a Szeifert vs. Krash producer-páros legújabb klipje, amelyet "Angels Crying Part 2." című szerzeményükhöz forgattak a közelmúltban. Az "Angels Crying" eredeti verziója a páros első közös munkájaként született meg 2003-ban, és a szakma, valamint a közönség véleménye szerint az egyik legmaradandóbb, legmeghatározóbb alkotás volt, ami az évek során elhagyta stúdiójukat. A 2007-es verzió megtartotta a dalra jellemző atmoszférát és monumentális érzelemvilágot, aktuális hangszerelésben.

A videoklip egyes erotikus jeleneteit azonban cenzúrázni kellett, hogy megfeleljen a zenecsatornák követelményeinek. A szerzők elmondása szerint voltak olyan jelenetek, amelyekhez még a 18-as karika is kevés lett volna, annyira élethűre és túlfűtöttre sikerültek. A klip készítői azonban kivágták vagy kitakarták ezeket a jeleneteket, így a nagyközönség elé már a korhatár nélkül nézhető verzió kerül.

A nagy eseményre, azaz a klip televíziós bemutatójára ma, azaz október 31-én, délután 16:45-kor kerül sor a VIVA Interaktív című műsorában!

Szólj hozzá!

Címkék: zene video celeb magyar énekes sztár videoklip megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9214935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása