HTML

Friss topikok

Baranya Dávid és Váradi Martina egy táncparketten

2007.10.31. 00:30 bellini

Másfél éves kihagyást követően, a Megatánc és a Vámpírok Bálja musical sztárja Baranya Dávid, visszatér a versengéseknek otthont adó táncparkettre. Számára mindenképp különleges az Austrotherm Kupa" 2007 néven meghirdetett Latin-amerikai táncok versenye. Nem csak azért mert újra debütálásnak színtere, hanem azért is, mert Váradi Martina is a versenyre nevezett párok között szerepel Andrea Silvestri oldalán. Kérdés: Miként viselik a szerelmesek a versengést?

Baranya Dávid, 1996 óta táncol versenyszerűen. Kezdetben hobbinak induló sport, időközben hivatássá alakult, mivel az elért eredmények azt sugallták, hogy igen is van mit keresnie a versenytánc világban. Párjával, Gulyás Katával oly annyira belendültek 2005 márciusában, hogy a Budapest Területi Bajnokság versenyén első helyezést értek el, míg az Országos Bajnokság rangos résztvevői közül a harmadikok lettek. A siker sorozatot a 2006-ban induló Megatánc szakította félbe. Azonban az edzések ekkor sem maradtak el. Dávid továbbra is látogatta az edzőtermeket, készült a visszatérésre. Ekkor hozta össze a sors Váradi Martinával, aki hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert versenytáncos. Barátságuk, hamar szerelemmé vált.

Martina tánctanárként is igen kiváló szakember, amiből rögtön következett, hogy elvállalja kedvese és táncpartnere edzői feladatait. Szigorú ütem terv szerint kezdték a munkát és igyekeztek minden idejüket a táncnak szentelni. Ez azonban közel sem bizonyult egyszerű feladatnak. Dávid minden napjait a tavasszal induló Vámpírok Bálja musical foglalta le, majd nyárközepétől kiújuló térd fájdalmai hátráltatták, ezzel veszélyessé téve a komplexebb táncmozdulatok gyakorlását. Szerencsére, és hála a kiváló gyógytornásznak, mára már közel sem annyira aggasztó a helyzet. A rehabilitáció viszont még jelenleg is tart, de remélhetőleg a versenynapjára már mindebből mit sem lehet majd észre venni.

Minden nehézség ellenére a felkészülési időszak véget ért és a szerelmesek együtt várják a november 3. megmérettetést. Az hogy történetesen nem egymás oldalán lépnek a táncpakettre, inkább érdekes, mint sem probléma lenne számukra. Jól ismerik egymást, tisztában vannak pillanatnyi képességeikkel, tudásukkal. Az eredmény pedig legyen bármi is Baranya Dávid részére, visszatért és mindent el fognak követni partnerével közösen, hogy az elért eredmény minél jobb legyen.

Szólj hozzá!

Címkék: média blog esemény celeb magyar hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44213799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása