HTML

Friss topikok

MEGNYÍLT MAGYARORSZÁG LEGÚJABB ON-LINE ZENEÁRUHÁZA, A CDtrafik.hu!

2007.10.30. 20:37 bellini

Az eddig kizárólag bakelitlemezeket forgalmazó djshop.hu 5 éves sikeres fennállása után bemutatja új internetes, egyedülálló kínálattal rendelkező CD-áruházát! A CDtrafik nevű vadonatúj on-line CD shop közel 100 ezer lemezből álló kínálattal indul útjára!

A hagyományos CD-boltok megszűnésével ma a zenekedvelőknek már alig van lehetőségük különlegesebb lemezek megvásárlására. A magyar kiadványok sokszor nem rendelkeznek teljes értékű, több oldalas borítóval, CD-booklettel, az exkluzív, limitált példányszámú és díszcsomagolású CD-k beszerezhetetlenek. Az Európa-szerte divatos maxik és válogatáslemezek is hiányoznak a CD-boltok polcairól.

Ezekre a problémákra nyújt egyszerű és azonnali megoldást a CDtrafik.hu! A 100 ezres nagyságrendű árukészlet abszolút garancia arra, hogy mind a kurrens kiadványok, mind pedig az archív "katalógustermékek" beszerezhetők a CDtrafik.hu-n.

Az új zeneáruház bevezető kampányában a CDtrafik.hu első 100 vásárlója aktuális rendeléséhez kap 1-1 meglepetés ajándék CD-t - megéri tehát sietni!

Szólj hozzá!

Címkék: média zene hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr18213580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása