HTML

Friss topikok

Kislánya születik Kaszás Attilának

2007.10.30. 10:29 bellini

Szívszagattó fájdalom feleségének, Ildikónak és mûvészbarátainak, hogy a márciusban elhunyt színész nem tudhatta meg: újra apa lesz. A legendás holdbéli csónakosnak valóra válik az álma, mert kisfia, a kétéves Jancsika után leánygyermeke születik novemberben.

Heteken belül megszületik Kaszás Attila kislánya. A fitalalon, tragikus hirtelenséggel elhunyt színész már nem tudhatta meg, hogy újra apa lett. Pedig minden vágya az volt, hogy egyszer kislánya legyen.
Pályatársai még ma is gondoskodnak a színész családfő nélkül maradt szeretteiről, minden hónapban fizetésük néhány százalékával támogatva Ildikót és a kétéves Jancsikát. Nincs olyan mûvész a Nemzeti Színházban, akit ne viselt volna meg a Jászai Mari–díjas mûvész halála – mondta el nemrégiben Stohl András.
– Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnánk Attilára. Nemrég egy összetartó bulin vettünk részt a kollégákkal, ahol többször emlegettük, és eljátszottunk a gondolattal: mi lenne, ha most Attila is bejönne az ajtón – mesélte Buci.
A holdbéli csónakos elmondhatatlanul boldog lett volna, ha értesül az újabb baba érkezésérôl, és arról, hogy fia után lánya születik.
Kaszás Attila barátja, Trokán Péter ma is elérzékenyül, amikor az elhunyt színész és családja szóba kerül.
– Attila a barátom volt, nagyon hiányzik ma is, nem tudom megszokni, hogy elment – kezdte Trokán. – Nagyon fontos volt számára a családja. Ma is tartom a kapcsolatot a feleségével. Gyakran sétál kisfiával, Jancsikával a Nemzeti előtt, mert közel laknak. Gyönyörû a gyerek, tiszta apja. Úgy érzem, nekem is szerepem volt abban, hogy családot alapított. Mindig mondtam neki: Attila, elmúltál negyven, mire vársz? Nagyon vágyott egy kislányra is, és most teljesül a kívánsága. Amikor a lányaimra nézett, mindig felsóhajtott: de jó neked! Nagyon szerette ôket. Hiszek abban, hogy valahol itt van velünk, boldogan nézi kisfiát, és majd születendô kislányát is.

borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar hír sztárok celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr10212830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása