HTML

Friss topikok

2 millió példányt adott el az Apple a Leopard rendszerből öt nap alatt

2007.10.30. 18:32 bellini

Több mind 2 millió darab Mac OS X 10.5 Leopard operációs rendszert értékesített az Apple. Az új operációs rendszert öt nap alatt ezelőtt dobták piacra, adja hírül a Reuters hírügynökség.

A szakértők szerint a Leopard lett az Apple legértékesebb és legsikeresebb terméke, ami megelőzte a Tiger nevű operációs rendszer értékesítését is.

Steve Jobs, az Apple tulajdonosa már eleve optimálisan nyilatkozott a termékről: „A Leopard egy igazi sikertermék lesz a felhasználok közében. A termék új tulajdonságainak köszönhetően egyre többen térnek át a Mac típusú számítógépekre.”
A Leopard rendszert idén tavasszal akarták kidobni a piacra, azonban az iPhone megjelenése miatt elhalasztották azt pár hónappal.

Az Apple az elmúlt három hónapban 2,2 millió Mac számítógépet adott el.

A Leopard operációs rendszer 129 dollárért értékesítik, míg az úgynevezett family-pack csomag 199 dollárba kerül.

Szólj hozzá!

Címkék: blog web internet kütyü hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr84213441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása