HTML

Friss topikok

Ingyen TV-ket osztogat Kiszel Tünde

2007.10.26. 11:24 bellini

Ingyen TV-ket osztogatnak a Nyugati téren október 30-án, kedden 11-től egész nap. A szenzációs eseményre a szervezők emberek százait várják, hiszen nem mindennap adódik lehetőség arra, hogy csak úgy bárki egy televízió készülékkel gazdagodjon.

Az egész napos rendezvény célja, hogy a fáradt, ritkán mosolygó, feszült embereket is felvidítsa. Kiszel Tünde azonnal felkapta a fejét, amikor hallott a nem mindennapi akcióról, s elhatározta, ő is sorba áll, még ha nem is azért, hogy ő is ingyen TV-készülékkel térhessen haza. A közkedvelt tévés személyiséget már az is boldoggá teszi, ha látja, másoknak mekkora örömet tudnak szerezni a rendkívüli ajándékokkal.

Ingyen TV-kért és további értékes ajándékokért  délelőtt tizenegytől egészen délután négyig sorba lehet állni s csupán némi szerencse kell ahhoz, hogy egy óriási TV-s dobozzal a hóna alatt térjen haza a gyanútlan járókelő.

Kiszel Tünde ott lesz, a TV készülékek, s az értékes ajándékok ott lesznek, Ön sem hiányozhat!

Időpont: 2007. 10. 30. kedd 11 – 16 óráig

Helyszín: Nyugati tér

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar hír rendezvény sztárok hírességek celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr63208690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása