HTML

Friss topikok

Interneten a Spice Girls új dala

2007.10.23. 14:02 bellini

Alig készült el, de máris az intereneten kering a Spice Girls legújabb, visszatérő dala, melynek címe a Headlines-t viseli. Az EMI lemezkiadó vállalat azonnal ügyvédeihez fordult.

Még jóformán be sem fejezte a Spice Girls új dalát, a Headlines-t, az máris felkerült az internetre. A dal csak pár hét múlva került volna bemutatásra.

A lányok lemezkiadója, az EMI azonnal ügyvédeihez fordult, hogy eltávolítsák a YouTube-ról a dalt.

A dal a Spice Gils előző, 2 Become 1 című dal stílusát ötvözi, mely 1996-ben a brit toplisták élén landolt, mindjárt a kiadás után. Mel C és Sporty Spice kapta a legtöbb szólót a dalban – adja hírül a The Sun.

A dal, melyet kedden mutatnak be Chris Moyles műsorában a Children In Need jótékonysági gála himnuszaként íródott. A Headlines-t hivatalosan október 5-én mutatják be.

A Spice Girls november 12-ém adja ki Greatest Hits albumát.

A nagyra várt visszatérő turnéra december 2-án kerül sor, a lányok olyan városokban lépnek fel, mint Vancouver, San Jose, Los Angeles, Las Vegas, New York, Shanghai, Madrid, Peking, London és Cape Town.

Utoljára a Spice Gilrs 1998 májusában lépett színpadra teljes felállásban, még Geri Halliwell kiszállása előtt, aminek köszönhetően a csapat 2001-ben feloszlott.

Én már hallottam Perez Hilton honlapján, ha te is kíváncsi vagy rá, látogass el a híres blogger oldalára, a perezhilton.com-ra.


Szólj hozzá!

Címkék: zene pletyka botrány sztárok énekesek celebek együttesek énekesnő búlvár megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81204809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása