HTML

Friss topikok

Rebisz: nem használt gumilövedéket a rendőrség

2007.10.22. 22:57 bellini

A hétfő esti budapesti tömegoszlatásnál a rendőrség könnygázgránátot és vízágyút alkalmazott, gumilövedéket, illetve az annak kilövésére használatos fegyvert nem használt - közölte a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) az MTI-vel. Egy bejelentett, de a Budapesti Rendőr-főkapitányság által nem engedélyezett demonstráció oszlatását kezdte meg a Rebisz az Andrássy út és a Nagymező utca kereszteződésében nem sokkal 20.00 óra előtt - olvasható a közleményében. Mint írják, a csaknem 1000-1500 fős tömeg petárdákkal, kövekkel, üvegekkel és Molotov-koktélokkal dobálta a rendőröket.
 

 
A közlemény szerint a rendzavaró csoportok a Nagymező utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződését több irányba - Szabadság tér, Nyugati tér, Alkotmány utca - elhagyták, megpróbáltak újraszerveződni, de ezt a rendőri erők megakadályozták.

MTI

Szólj hozzá!

Címkék: magyar hír botrány búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr62204293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása