HTML

Friss topikok

Kirúgta Bódi Sylvi öccsét Zimány Linda

2007.10.21. 10:21 bellini

Zimány Linda egy rendezvényen öntötte ki a szívét barátainak. Mint panaszolta, véget ért a szerelme Attilával, néhány napja elköltözött Bódi Sylvi öccsétôl.
Linda, bár nem szívesen, de most már nyíltan beszél a szakításról, beismeri, hogy megromlott a viszonyuk, sokszor egyedül érezte magát Attila mellett.

– Nagyon különbözôek vagyunk, és ebbôl vannak gondok – kezdte Linda. – Ô sokkal nyugodtabb nálam, szeret csendben horgászni és olyankor egyedül hagy engem. Én pedig elmegyek a barátnôimmel szórakozni. Néhány napja emiatt vesztünk össze. Nem kizárt, hogy kibékülünk, ezért nem szeretnék többet mondani errôl – mondta Linda.
Bódi Attila sem tagadta a szakítást hírét, de nem kívánt nyilatkozni. Úgy tudjuk, ô a “sértett fél”, Linda adta ki az ô útját. A letört macsónak azonban egy szívéhez közel álló hölgy ápolja a lelkét: testvére, Sylvi igyekszik vigasztalni ôt. Pontosan tudja, hogy mire van szüksége most Attilának, hiszen néhány hónapja az ô boldognak látszó kapcsolata is véget ért.
– Tiszteletben tartom Linda és Attila döntését, de azért jó lenne, ha kibékülnének – kezdte Sylvi. – Nagyon megszerettem Lindát, így természetesen ezután is mindkettôjükkel tartom a kapcsolatot. Azt hiszem Attilának az a legjobb, ha nem szólok bele, hagyom, hogy ôk oldják meg ezt a dolgot – mondta Sylvi.
Linda 15 éves korától járt együtt a V-TECH énekesével Kefírrel. Kapcsolatuk öt és fél évig tartott, majd tavaly júliusban szakítottak. A szépség nem sokáig volt egyedül, szinte azonnal összejött a modell Bódi Attilával, akivel egészen mostanáig együtt is élt.
Úgy tûnik, hogy a szakítás szele végigsöpört Sylvi családján, de szerencsére hatalmas az összetartás közöttük. Ahogy a szépség támasza volt édesanyjának válása idején és a mama pátyolgatta szerelmi bánatában lányát, most mindketten Attilába igyekeznek lelket önteni. A kigyúrt macsónak állítólag szüksége is van a családi támogatásra, Zimány Linda ugyanis már más mellet keresi a boldogságot.

Bors

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar pletyka sztárok celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65202725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása