HTML

Friss topikok

Quimby : Family Tugedör PLUSSZ

2007.10.20. 12:01 bellini

Tavaly december 6-án jelent meg a Quimby 15. születésnapja alkalmából készült cd és dvd válogatás Family Tugedör címmel. A „Család” egy évvel a megjelenés után ismét együtt talált ki valamit, amivel kellemes órákat, sőt jelen esetben napokat szerezhet az őket kedvelőknek. Ugyanis november 2. és 3. Quimby – Family Tugedör plussz címmel két napos fesztivált rendez a zenekar az Almássy Téri Szabadidőközpontban. A rendezvény alapötlete abból adódik, hogy a Quimby hat tagja más zenekarokban is közreműködik, és a művészet más ágaiban is jeleskedik, így a társ zenekarokat végig vonultató fesztiválon lesz még ékszer és festménykiállítás (Kiss Tibor, Kárpáti Dódi, Mikuli Feri), filmek, one-man show, Lívius által prezentálva és természetesen véget nem érő jamelések. Az Almássy Téri Szabadidőközpontban tehát a Quimby zenekaron kívül a következő zenekarok hallhatóak majd:Dalok a konyhából, Szilárd, Üllői Úti Fuck, Realistic Crew, Nigaz, Marlboro Man, A kutya vacsorája, Ludditák és a Pékség.  Az összesen tíz fellépő zenekar külön színpadképpel és programmal készül a fesztiválra.

A fesztivál érdekessége még, hogy egy különleges vizuális világ dekorálja majd az épület belsejét. Ez már csak megkoronázása a kulturális egyvelegnek, amelyben a beszélgetések, a kiállítás megnyitók, a különleges zenei élmények, és természetesen a Quimby játsszák a főszerepet.

A fesztiválra már elővételben lehet jegyeket kapni: napijegy elővételben 2000 Ft, a program napján, a helyszínen 2500 Ft. Kétnapos bérlet elővételben 2500 Ft, a program napján, a helyszínen 3000 Ft.

Egy bizonyos, aki november 2. és 3. az Almássy tér környékére téved biztos, hogy az együttes vonzásába került, mert a Szabadidőközpont környékén  48 órán keresztül tömény Quimby kisugárzás érzékelhető majd.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar koncert hír sztárok énekesek celebek együttesek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97201977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása