HTML

Friss topikok

Megújult a Blikk.hu

2007.10.18. 15:20 bellini

Ma megújult a blikk.hu, a Blikk bulvármagazin internetes magazinja. Mindig örvendek, ha egy portál új arculatot kap, tekintettel arra, hogy ez mindig egy új fejezet az adott oldal életében, leginkább pedig mindig valami jobbat hoz a régi mellett.

 

Természetesen vannak olyan megújulások is amik nem igazán sikerültek, lásd az origo nekem jobban tetszett a régi változattal, az uno.hu-t is jól elrontották, a valamire használható siteból csináltak egy hírgyűjtő oldalt, ami azért mégis hagyat magára. Maradtak volna a régi stílusnál, mert látogatójuk az biztos volt bőven, de csináltak/csináltattako volna egy jobb külsőt neki.

 

A blikk.hu is jobban sikerült mint elődje volt. Sokkal több dolgot tettek a főoldalra, és új szolgáltatásokat indítottak be. Újdonságként hat a Blikk.hu Programajánló, a Cityweekend.hu, aminek az az érdekessége, hogy maga az olvasó szerkeszti.

 

A blog irányába is újat hoz a Blikk, hiszen ezentúl bárki nyithat saját blogot az oldalon, ezek mellett Jáksó Lászlót is fikázni lehet. Ezek mellé adódik a klubnyitás, ami annyit jelent majd, hogy azok az emberkék akik pl. Győzike rajongói kapcsolatot teremthetnek egymással.

 

Tanácsadással is bővült az oldalt, de ezek mellett sztárlexikon is került a blikk.hu megújult, színesebb oldalára.

Szólj hozzá!

Címkék: blog esemény web internet hír blabla

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57200257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása