HTML

Friss topikok

Leszbikus szerepben tűnik fel Mischa Barton

2007.10.18. 17:08 bellini

Mischa Barton aláírta új szerepét, melyben egy leszbikus lányt játszik. A Narancsvidék egykori sztárja egy orosz származású leszbikus tinit alakít majd, a Finding t.A.T.u. című filmben.

A film, mely egy regényből inspirálódott, két lány történetét meséli el. Az Amerikában élő Janie és az oroszországi Lana egy t.A.T.u. koncerten találkozik, egymásba szeretnek. Ezek után a szenvedélyek, drogok és a gyilkosságok világába süllyednek, adja hírül a lifestyleextra.com.

A t.A.T.u. együttes 2003-ban dobta ki All The Things She Said című dalát, mellyel igazi világbotrányt keltettek, és ezzel együtt az egész világon ismerté váltak. A két orosz énekesnő jó hasznot húzott a rossz és leszbikus lány imageből, az igazság azonban egy idő után nyilvánosságra került.

A lányduó mostanság igencsak keveset hallat magáról.

Szólj hozzá!

Címkék: film celeb pletyka hír sztár búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97200371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása