HTML

Friss topikok

RETRO DISCO KOKTÉL 2

2007.10.17. 17:31 bellini

Hódít és egyre népszerűbb a retro! Megjelent Magyarország első retro válogatásalbumának, a "RETRO DISCO KOKTÉL" című sorozatnak még több slágert tartalmazó folytatása!

Retro "témájú" lemez van már több a piacon, de a "RETRO DISCO KOKTÉL" volt a legelső és talán a legsokoldalúbb, legsikeresebb is. Nem véletlenül! Minden korosztály számára élvezetes, legyen szó buliról vagy a lemez otthoni hallgatásáról, de legfőképp a 30-as, 40-es és 50-esek értékelik igazán a kiadványt. Az első rész annyi pozitív visszajelzést, kritikát kapott, hogy szinte kötelező volt a folytatás megalkotása! Előkelő, és kitartó MAHASZ-listás helyezések, nagyon jó eladási mutatók után itt a méltó folytatás!

Olyan nagy nevek fémjelzik a RETRO DISCO KOKTÉL 2-es CD-t, mint a Modern Talking, Bad Boys Blue, C.C.Catch, az Opus, Dschinghis Khan, az Ottawan, Sabrina… a legnagyobb, és legemlékezetesebb, ma is rendszeresen bulikon és rádió által is játszott slágerekkel, ezúttal is blokkokra osztva, "koktélokba keverve" a legélvezetesebb hangzásért.

Külön érdekesség, hogy szerepel a kiadványon számos előadó megamixe, azaz a legnagyobb sikereiket tartalmazó egyvelege, így a folyamatos buli és változatosság 100%-ban garantált. Így nemcsak 20 dal szerepel a lemezen, hanem megközelítőleg 50!


"Ezek azok a zenék, melyeket szinte mindenki ismer, és ha buliról van szó, szerintem nélkülözhetetlenek" - jellemezte új munkáját a kiadvány kitalálója, összeállítója, Hargittay Gábor, aki 2007-ben olyan más sikeres kiadványokkal jelentkezett, mint a Maxi Disco-sorozat vagy épp a Nagy Olasz Slágeralbum. "Semmilyen plusz zenei alappal nem rontottuk el a dalok eredeti hangzását. Tehát ez nem "alápumpált" mixlemez, a hangzás eredeti, mégis folyamatos" - nyilatkozta a szerkesztő.

Külön érdekesség a Disco Service "Party Megamix 2008" című bonus trackje, mely jövőbeni slágerek exkluzív, csak ezen a lemezen hallható egyvelegét tartalmazza - mind első hallásra nagyon megkedvelhető, fülbemászó.

A RETRO DISCO KOKTÉL 2-t ezúttal nemcsak rádiós kampány, magazinos megjelenések és webes hírportálok népszerűsítik, hanem MTV-s reklámszpotok is hirdetik majd. Minden bizonnyal nagy sikerre számíthat a folytatás is, hiszen az előző részt megvásárlók szinte "kiéhezve" várták az új darabot, amely most végre megérkezett!

RETRO DISCO KOKTÉL 2 tracklista

Nosztalgia koktél
1. STARS ON 45 - Abba Medley
2. SHORTS - Comment Ca Va
3. OTTAWAN - You're OK
4. GOOMBAY DANCE BAND - Marakesh

80's Discostars koktél
5. MODERN TALKING - Space Mix
6. PATTY RYAN - You're my love (my life)
7. BAD BOYS BLUE - Megamix
8. RICK ASTLEY - Together forever (Lover's leap version)
9. C.C.CATCH - Megamix (Long version)
10. SABRINA - Boys
11. GRANT MILLER - Colder than ice


Rock & Roll party koktél
12. JIVE BUNNY - Swing the Mood

Bulisláger koktél
13. STARS ON 45 - Stars on 45
14. OPUS - Live is life
15. TIGHT FIT - Lion sleeps tonight
16. HERMES HOUSE BAND - Can't take my eyes off You
17. DSCHINGHIS KHAN - Moscow
18. THE FANS - Olé Olé (We are the champions)

Love song
19. F.R. DAVID - Words

Extra Bonus - újdonság (csak ezen a lemezen)
20. DISCO SERVICE - Megamix

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar album megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44199337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása