HTML

Friss topikok

Brutálisan megverték a Hooligans tagjait

2007.10.16. 09:26 bellini

Mentô szállította kórházba vasárnap éjjel a Hooligans együttes három tagját. Csipát, Endit és Zsoltit ismeretlenek ütötték le egy budapesti szórakozóhely elôtt, mindhárman komoly sérülést szenvedtek.

Vidéki koncertjük után indultak szórakozni a hooliganses fiúk, amikor az utcán – gyakorlatilag elôzmények nélkül – nekik támadt három férfi. Endi és Zsolti a fején, a frontember, Csipa a gerincén sérült meg, mindhármukat mentô szállította a budapesti Péterfy Sándor utcai kórházba.
A verekedés a hetedik kerületben, az Akácfa és a Dohány utca sarkán történt, egy éjszakai bár elôtt.
- A fiúk – láthatóan kissé kapatosan – éppen kiszálltak egy kisbuszból, amikor egy jelzés nélküli, valószínûleg magántaxis rájuk dudált, mivel a zenekar egyik tagja, Zsolt kiszállás közben akadályozta a szûk utca forgalmát – mesélte el egy, a közelben tartózkodó szemtanú. – Az ismételt dudálás után a dobos, Endi odament, láthatóan elnézést és türelmet kért, de a sofôr az autóhoz vágta a fejét. Ezután három kigyúrt, kopasz férfi termett a helyszínen a semmibôl, elkezdte ütni a zenészeket és a velük lévô kisebb társaságot. A mentôket valószínûleg a társaság egyik tagja értesíthette, perceken belül a helyszínre érkeztek a rendôrökkel együtt. Ekkorra azonban a támadóknak és a taxisnak is nyoma veszett.

Folytatás ITT.

2 komment

Címkék: magyar pletyka hír botrány énekesek együttesek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr14197768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Connektor 2007.10.17. 19:24:55

Nah persze,odament kapatosan és "elnézést kért" a huligennyes mi? Gondolom valahogy így: Mi a jó q** any**at dudálsz Te kö**g,nem látod,hogy mi vagyunk a Hooligens,és királyak vagyunk,huzz innen a jó q**a édes any**ba... :D:D:D Hát én is jól megrugdosném őket :P Undorító banda :(

Böbe 2007.10.18. 08:18:37

Ez nagyon durva,amit a Conektor nevezetű "kedves" emberke írt!:( Ezek a srácok nem rosszindulatúak,és mélységesen szánom azokat akik abban örömüket lelik,hogy másokat bántanak.Azokat pedig talán méginkább,akik ezen jól szórakoznak,és úgy gondolják,megérdemelték a fiúk a verést!Senki nem érdemli meg!!!!!Csak sajnos manapság ez a "menő".Szálljon magába mindenki aki támogatja az ilyen "akciókat",mert valószínüleg nekik sem esne jól,ha őket püfölnék meg,vagy egy közeli ismerősüket!Szerencsére azért nem történt komolyabb bajuk.Jobbulást Endinek,Zsoltinak,és Csipának!!!!!
süti beállítások módosítása