HTML

Friss topikok

Guiness rekordot döntött Jones

2007.10.15. 09:15 bellini

Tegnap 18 óra után húsz perccel sikerült Jones Guiness rekord kísérlete. A Szelektív Maraton keretében, 97,3 órán keresztül vezette alvás nélkül az Abszolút Rádió mûsorát.

Jones kedd délután ült a mikrofon mögé, és öt napon át csak fekete zenét játszott. A mûsorvezetô csúcs megdöntése elôtt tíz perccel még azt fontolgatta, hogy még tíz órát ráhúz. Több hallgató betelefonált, hogy lebeszéljék tervérôl, mivel napok óta nem aludt egy percet sem. A népészerû mûsorvezetô végül megfogadta a rajongók tanácsát, és 97,3 óra után felállt a mikrofon mögül. Jones a rekord felállítása után csak annyit mondott: Megcsináltam!

A kolllegái tortával, tüzijátékkal és rengeteg pezsgôvel ünnepelték hôsüket. A stúdió elôtt várakozó rajongók hatalmas üdvrivalgással várták a rádióst, aki ahogy lehetett, kedveséhez lépett, amjd hosszú ideig szorította magához. A kitartó rádióssal sajnos nem sikerült interjút készíteni, mivel a helyszínen tartózkodó mentôorvosok azonnal elkísérték aludni a legyengült férfit.

Borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média blog esemény magyar búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr23196554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása