HTML

Friss topikok

Sínen van Varga István lemeze

2007.10.11. 10:58 bellini

Végre megjelent a Megasztár 3-ban megismert Varga István elsô albuma. Az aranytorkú villamosvezetô lemezének megjelenése alkalmából meghívta a sajtó munkatársait sôt, Demszky Gábort fôpolgármestert is, hogy ízelítôt adjon a dalokból.

– Nagyon kíváncsian várom, hogy milyen fogadtatása lesz a lemezemnek. Pontos eladási adataim nincsenek, de úgy tudom, jól fogyott az elsô napokban. Már vannak visszajelzések is megállítanak az utcán a járókelôk, és a számaimat dalolják nekem – újságolta csillogó szemmel Varga István.

Demszky Gábor kivételes tehetségnek tartja Vargát. – Nem követtem folyamatosan figyelemmel a Megasztárt, a gyermekeim hívták fel a figyelmemet rá, hogy van egy villamosvezetô, aki nagyon jól énekel. Belenéztem az adásba, és nagyon megtetszett a tehetsége, ezért a Fôvárosi Önkormányzat beszállt anyagilag a lemez elkészítésébe – nyilatkozta Demszky.

Forrás: borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar pletyka énekes sztár búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr49193164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása