HTML

Friss topikok

Megvan A nagy fogyás első kiesője

2007.10.10. 10:00 bellini

 Zsófi (22) lett A nagy fogyás első kiesője. Könnyen előfordulhat, hogy a fiatal lánynak az okozta a vesztét, hogy durván rátámadt Béres Alexandrára (32). A fiatal lány nem bánkódik, sőt mint lapunknak elárulta, ő már elérte a célját, s ezentúl is fogyni fog majd, igaz - már Norbival.
 

Hatalmas vihart kavart a hét elején A nagy fogyás Zsófijának mondata, miszerint legszívesebben "felpofozná” vagy "fejbe rúgná” Szandrát. Talán ennek a kirohanásnak is köze lehet ahhoz, hogy elsőként kellett mennie a valóságshow-ból?

- Úgy gondoltam, adok neki egy esélyt, hogy jobban megismerjem, és tisztáztuk is a nézeteltéréseket. Az élet azonban közbeszólt, s én lettem az első kieső - mondta lapunknak a lány. - Mivel nem volt időm megismerni őt, így bár a véleményem nem változott, más úton kell folytatni a fogyókúrát, s mivel korábban is azt mondtam, hogy nekem Norbi módszere szimpatikusabb, így ezentúl az ő tanácsai alapján folytatom a versenyt, ezúttal már csak önmagammal a felesleges kilók ellen - tette hozzá.

Nem is csoda, hogy a fővárosi kismama első útja így a fitneszguru éttermébe vezetett, ahol egy kiadós menüvel ünnepelte” meg a szabadulását. Norbit is megkérdeztük Zsófi döntéséről.

- Bárki, aki az én segítségemet kéri, számíthat rám - fogta rövidre.

Mivel a mérlegelésen Norbi csapata összesen több mint 42 kilót fogyott, megelőzve Szandráét, amely 36-ot, így a korábbi fitnesz-világbajnoknő játékosai közül kellett egynek távoznia. A kövérek Zsófit látták a leggyengébbnek, így utazhatott haza férjéhez és kétéves Bence fiához .

Blikk

Szólj hozzá!

Címkék: média tv pletyka búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57192056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása