HTML

Friss topikok

4 v 4 Focikupa döntője igazi foci-imádó hírességekkel

2007.10.10. 12:28 bellini

Az egyik legnagyobb bevásárlóközpont tetején fociznak hazánk legismertebb futball-rajongói a hétvégén megrendezésre kerülő FIFA 08 4 v 4 Focikupán. Szebeni István, Farkasházy Tivadar, Csordás Tibi, Ganxsta Zolee, Gianni Annoni, Németh Lajos, Ricky, és Beleznay Endre két csapatot alkotva küzd majd egymással, s a focipályán túl konzolon is megvívnak majd egymással. Szombaton kiderül, ki az igazi legény a gáton, jobban mondva a futballpályán.

 

Utolsó összecsapásra készülnek az ország legjobb iskolás focistái. A hétvégén ugyanis véget ér a FIFA 08 4 v 4 elnevezésű országjáró focikupa. A döntőbe az ország hét pontján megrendezésre került selejtezők legjobb három csapata juthatott. A mérkőzéseket négy korcsoportban játszották, így a szombati döntőre most is több száz iskolás fiatal készül nagy izgalommal.

Izgalmukat csak fokozza, hogy a délelőtt folyamán kedvenceiket láthatják a küzdőtéren futballozni, s szurkolhatnak a nagyoknak, akiknek nem csak a pályán, de a virtuális futball-stadion füvén is bizonyítaniuk kell. Csordás Tibi, a TV2-es Szebeni István, Gianni és Ganxsta Zolee alig várják már, hogy kezük közé kaparinthassák a konzol irányítóját, ők ugyanis megszállott játékosok. Farkasházy Tivadar, Németh Lajos, Beleznay Endre és Ricky egyelőre inkább a füvön edz, ott ők akarnak mindenképp győzedelmeskedni.

 

Szombaton 11 órától várunk minden focirajongót szurkolni kedvenc amatőr, ám annál profibb focistáinak, legyen az egy a médiából jól ismert sztár vagy egy 12 éves pécsi vagy szegedi kisiskolás. A hétvége az Árkádban egyértelműen a fociról szól majd.

 

 

 

 

 

Idén harmadik alkalommal rendezte meg az Electronic Arts az eddigi években is több ezer iskolás fiatalt megmozgató roadshow jellegű focikupáját. Szeptember 15-én kezdődött a küzdelem a döntőbe jutásért Kecskeméten, majd haladtak végig az országban, Debrecen, Győr, Szombathely után Szegeden is várták a sportolni, játszani vágyó fiatalokat, de versenybe szállhattak a pécsi és a budapesti focifanok is.

 

A FIFA 08 4v4 Focikupára olyan 4+1 fős csapatok jelentkezését várták, akik otthon érzik magukat a kispályás fociban és a képernyő előtt egyaránt. A játék szabályai a tavalyi évhez képest változatlanok: 8 perc játék a focipályán és 8 perc foci a FIFA-val, PS2 játékkonzolon. A bajnokságra 11 és 18 év közötti felső tagozatosok és középiskolások jelentkezhettek, akik 4 korcsoportban mérhették össze tudásukat.

A magyar szinkronnal játszható FIFA 08 megjelenése alkalmából szervezett focikupa során a játékosok feladata, hogy mind az igazi focipályán, mind az EA SPORTS FIFA játékában bizonyítsák ügyességüket.

Korcsoportonként a három legjobb csapat jutott végül a 4v4 Focikupa budapesti döntőjébe. Idén a nyertesekre még nagyobb és még értékesebb nyeremények várnak, az Electronic Arts és a rendezvény további támogatói több millió forint értékű nyereményeket adnak át a győzteseknek!

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar hír sztárok énekesek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89192186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása