HTML

Friss topikok

Éliás Jr. kedvenc tanítványaival próbált

2007.10.09. 15:34 bellini

Óriási erőbedobással készül Éliás Jr., a Megasztárok egykori felkészítő tanára október 18-i lemezbemutató koncertjére. Gyula amellett, hogy bemutatja szólóalbumának nem mindennapi zenei anyagát, tanítványaival külön koncertezik majd. Caramel és Palcsó Tomi annak ellenére, hogy mára elismert zenészekként tarja őket számon a szakma, egykori tanárukra igenis felnéznek. Oly annyira, hogy próba nélkül nem is mertek volna kiállni a színpadra Éliás Jr. koncertjén. A koncert főpróbája nagyon bensőséges, mégis vérpezsdítő hangulatban zajlott.

 

A sajtó képviselői, s a szerencsés résztvevők egy pillanat alatt igazi „buli-hangulatba” kerültek, ahogy megszólalt Éliás Jr. és Caramel élőben a színpadon. A lemezbemutató főpróbáját ugyanis a két különleges hangú énekes duettjével kezdték. Palcsó Tomi a nézőtérről figyelte egykori tanára, Éliás Jr. és a Megasztár idején legnagyobb ellenfelének számító Caramel produkcióját. Tomi a háttérben meghúzódva még ismételgette a duett szövegét, nehogy csalódást okozzon nagyra tartott mesterének.

- Ez a próba, s a koncert teljesen felidézi bennem a tehetségkutató-verseny izgalmas pillanatait – mosolygott a szűkszavú Palcsó Tomi. – Kicsit még lámpalázam is van. Pedig ez most még csak egy „beéneklés”.

Éliás Jr. csillogó szemmel, kipirult arccal hagyta Caramelt egyedül gyakorolni a színpadon, s büszkén figyelte, ahogy egykori tanítványa neki énekel.

- Alig várom már az október 18-i koncertet – kezdte Éliás Jr. – Azontúl, hogy mi a színpadon, s a jelenlévő összes egykori Megasztár-döntős remekül érezzük majd magunkat, biztos vagyok benne, hogy a közönség is felejthetetlen élményekkel távozik a lemezbemutatóról. Igazi örömzenélésre készülünk.

Caramel és Palcsó Tomi mellett Rúzsa Magdi és Póka Angéla is duettezik majd Éliás Jr.-ral. A hölgyek azonban igazi meglepetéssel állnak majd színpadra, épp ezért nem jelentek meg a sajtó-nyilvános főpróbán, nehogy kiderüljön, mivel is készülnek egykori tanáruknak. A koncertre meghívást kapott mind a harminchat egykori döntős, így igazi örömzenélésre számíthat, aki részt vesz Éliás Jr. lemezbemutatóján. A begyakorolt duetteken kívül ugyanis szinte mindenki előzetesen jelezte, ő bizony énekel nagyra tartott tanárának.

 

Október 18-án 22 órától Éliás Jr. vendégeivel vár mindenkit szeretettel „Jól vagyok!” című lemezének bemutató koncertjére a Kaméleon Klubba (Mammut II.).

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar koncert sztárok celebek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92191310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása