HTML

Friss topikok

NÁKSI vs. BRUNNER - MY IBIZA 2007

2007.10.08. 11:08 bellini

Elkészült 2007 őszének várhatóan legsikeresebb mixalbuma, a Náksi vs. Brunner-páros "MY IBIZA 2007" című lemeze! Magyarország első számú DJ/producer-párosa a vadonatúj kiadványon a legfrissebb electro és house slágereket mixelte egybe. A korong remekül tükrözi azt a trendi, mégis egyedi zenei vonalat, amelyet Náksi Attila és Brunner Zsolt az elmúlt bő 2 évben már folyamatosan követ, alakít és képvisel hazánk és a világ számos klubjában. Zenei világuk ezúttal egy több mint egyórás mix keretén belül jut kifejezésre, így a zenei anyag egy óriási buli alapját is képezheti...

A "MY IBIZA 2007" tartalmazza szinte az összes idei jelentős ibizai slágert, így várhatóan ezek a dalok fogják az idei ősz és tél hangulatát meghatározni a klubokban hazánkban is. A minden eddiginél előremutatóbb tracklistán olyan előadók dalait találjuk, mint Axwell, s legújabb electro/house slágere, az "I Found You" vagy épp a holland sztárproducer, Fedde Le Grand legújabb durranása, az Ida Corral közösen készített "Let Me Think About It". A lemezről nem hiányozhat a következő hónapok egyik legnagyobb nemzetközi house bombája, a R.I.O. "R.I.O." című dala sem, amely a "Samba De Janeiro" című egykori világsláger újragondolása - a lemezen épp Stereo Palma (aka Náksi vs. Brunner) remixben!

Ezek mellett a tracklistán olyan dalokat is találunk, mint Camille Jones vs. Fedde Le Grand "The Creeps" című felvétele, DADA, Sandy Rivera és Trix "Lollipop" című közös munkája, Yanou "Sun Is Shining" feldolgozásának Stereo Palma remixe vagy épp Sarah McLeod "He Doesn't Love You" című klubhimnusza.

Természetesen a külföldi klubslágerek mellett a Náksi vs. Brunner-páros által készített nemzetközi produkciók is helyet kaptak a lemezen, köztük a Stereo Palma "Cada Vez 2007" feldolgozása, valamint a D.O.N. Tekk "Pop My Cherry" című újdonsága is, amelyhez a közelmúltban egy remixversenyt is meghirdetett a DJ-duó.

Íme a "MY IBIZA 2007" mixalbum tracklistája:

1. NO DOLLS - NOTHING LIKE ORIGINAL (ORIGINAL)
2. BOB SINCLAR - EVERYBODY MOVIN' (EDDIE THONIECK & KURD MAVEICK REMIX)
3. YANOU - SUN IS SHINING (STEREO PALMA REMIX)
4. STEREO PALMA - CADA VEZ (D.O.N TEKK REMIX)
5. AXWELL - I FOUND U (REMODE)
6. D.O.N TEKK - POP MY CHERRY (D.O.N TEKK ORIGINAL)
7. CAMILLE JONES vs. FEDDE LE GRAND - THE CREEPS
8. KARÁNYI - MY BABY MY (NÁKSI vs. BRUNNER REMIX)
9. DADA feat. SANDY RIVERA & TRIX - LOLLIPOP (ORIGINAL)
10. MASTERS AT WORK - WORK (RIFFS AND RAYS EXTENDED MIX)
11. IDA CORR vs. FEDDE LE GRAND - LET ME THINK ABOUT IT (CLUB MIX)
12. MICHA MORE - SPACE (KLAAS CLUB MIX)
13. HARDROX - FEEEL THE HARD ROCK (HEIKO UND MAIKO'S GUTEN MORGEN RADIO EDIT)
14. MANDY vs. BOOKA SHADE - BODY LANGUAGE
15. OLIVIER GIACOMOTTO - GAIL IN THE O (JOHN ACQUAVIVA & DAMON JEE REMIX)
16. R.I.O. - R.I.O. (MYPD MIX)
17. PETER GELDROM - WAITING FOR (RENE AMESZ & PETER GELDERBLOM'S BOOTY)
18. SARAH McLEOD - HE DOESN'T LOVE YOU (HOOK N SLING VOCAL MIX)
19. CRW - I FEEL LOVE (AARON MCCLELLAND REMIX)

1 komment

Címkék: média zene magyar sztárok celebek együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4189889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása