HTML

Friss topikok

JENNIFER LOPEZ "BRAVE" CÍMŰ ÚJ ANGOL NYELVŰ ALBUMA MÁR A BOLTOKBAN!

2007.10.08. 19:16 bellini

2007-ben immár második alkalommal jelentkezik új albummal Jennifer Lopez. Az énekesnő "Brave" című, hatodik stúdiólemeze egy 12 vadonatúj dalt tartalmazó angol nyelvű kiadvány, amelynek "Do It Well" című első slágere már Európa 10. legkedveltebb rádiós dala! Ezenkívül már a top 10-ben van Japánban, Hong Kongban, Koreában, az Egyesült Királyságban, valamint Közép-Amerikában!

Az idén márciusban napvilágot látott, hazánkban is aranylemezzé vált "Como Ama Una Mujer" című spanyol nyelvű J.Lo-album egy rendkívül izgalmas és sikeres kirándulás volt az énekes-színésznő karrierjében. Lopez pályájának első kizárólag spanyol nyelvű korongja volt ez, a 800.000-nél is magasabb eladott példányszám, valamint a világon harmadikként Magyarországon játszott "Que Hiciste" és a "Me Haces Falta" világszerte elért eredményei azonban bizonyítékként szolgálnak, hogy az ékenesnő anyanyelvén énekelve is tud Billboard #1 lenni.


A rajongók mindeközben már a várva várt angol nyelvű anyagért áhítoztak. Az október 8-án a boltok polcaira kerülő "Brave" című album 12 új dallal örvendezteti meg a Jennifer Lopez zenéjét kedvelők milliós táborát. A korongon olyan producerek dolgoztak Jennifer Lopez oldalán, mint J.R. Rotem, Ryan Tedder, Middi Mafia és Bloodshy. A lemez DVD-vel kiegészített deluxe verzióján helyett kapott a "Hold You Down", a "Get Right (remix)", a "Que Hiciste" és "Me Haces Falta" című korábbi slágerek videoklipje.

A kislemezen elsőként megjelent "Do It Well" egy abszolút lendületes középtempós R&B-nóta, amely átütő, élénk színekkel tarkított videoklipjével 2007 utolsó negyedévében a kikerülhetetlen, megkérdőjelezhetetlen sláger legjobb példája. Ezt a pozíciót tovább erősítik a felvételből készült klubverziók, ugyanis a Moto Blanco és a Pokerface készítettek remixeket a "Do It Well"-hez. Utóbbi produceri csapat legutóbb Justin Timberlake dalait keverte újra óriási sikerrel.

J.Lo tengerentúli rajongói ezekben a hetekben élőben is láthatják a világsztárt, mégpedig férje, Marc Anthony oldalán 14 állomásos őszi turnéjuk során. A szeptember végén Atlantic City-ben startolt koncertkörút során az álompár az Egyesült Államok és Kanada kulcsfontosságú helyeire látogat el, s koncertjeivel a latin-amerikai gyermekeket segítő ING Run for Something Better nevű szervezetet támogatja: minden koncertjegyből egy dollár ennek az iskolaközpontú, futást ösztönző alapítványnak a számlájára kerül ugyanis.

Eközben Lopez színésznőként is helyt áll: a tragikus sorsú salsa legenda, Hector Lavoe feleségének (Puchi) szerepét játssza az El Cantante című filmben, ami a remény és az álmok világába kalauzolja el a közönséget. Mindezt a zene és a moziművészet határán, tehát abszolút testhezálló szerepben láthatjuk ismét Jennifert. A művésznő sokoldalúságát példázza továbbá Sweetface by J.Lo nevű divatmárkája, valamint a szintén világszerte népszerűségnek örvendő parfümkollekciója.

2007 őszén azonban mégis leginkább az egész világ a több mint 35 millió eladott lemezéről híres énekesnőként tekint Jennifer Lopezre, akinek "Brave" című vadonatúj stúdiólemeze és az arról kimásolt "Do It Well" című sláger kétségtelenül a karácsonyi lemezpiac egyik legnívósabb, legszínvonalasabb kiadványa.

JENNIFER LOPEZ - Brave

01. Stay Together
02. Forever
03. Hold It Don't Drop It
04. Do It Well
05. Gotta Be There
06. Never Gonna Give Up
07. Mile In These Shoes
08. The Way It Is
09. Be Mine
10. I Need Love
11. Wrong When You're Gone
12. Brave
13. Do It Well (feat. Ludacris)

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb sztár énekesnő búlvár megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr28190430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása