HTML

Friss topikok

Niki Belucci királyi helyen mulatott

2007.10.05. 09:41 bellini

A francia főváros legexkluzívabb szórakozóhelyén, a Le Queen-ben pörgette a legjobb korongokat Niki Belucci, a földkerekség talán legszexibb lemezlovasa. A gyönyörű magyar lány nem kisebb híresség mellett zenélhetett, mint a slágergyáros Dan Marciano. Az elektronikus zene egyik koronázatlan királya hatalmasra kerekedett szemekkel figyelte csinos kolléganője műsorát. Niki többezres tömeg előtt lépett a színre, és azonnal a húrok közé is csapott. A kétórás szett alatt megszólaltatta az összes friss slágert, melyeket Niki mixelt még vadabbá, még erőteljesebbé, még szexibbé. A táncoló tömeg szinte megvadult a ritmustól, a cikázó fények és a többezer watt extázisba ejtette őket. Az őrületet csak fokozta, amikor Niki a negyedik számnál ledobta a felsőjét, és kivillantotta gyönyörű alakját, melyet egy strasszból készült melltartóval takart el a kíváncsi szemek elől.

A táncoló tömegből ekkor kivált egy nagyobb csoport, akik nem bíztak semmit a véletlenre, fényképezőgépekkel felszerelkezve érkeztek a buliba. Niki "vetkőzős" jeleneténél azonnal a diszkóspult előtt teremtek, és fotózni kezdtek. A szexi diszkós sűrű vakufények viharában mixelt, de munka közben sem fukakodott a kedvességgel, mindenki, aki képet készített róla kapott egy kedves mosolyt, melyet emlékül hazavihetett magával.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: celeb magyar bulvár hír buli sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr26186697

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: monster truck poznań 2018.02.14. 08:29:42

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Trackback: webb 2008.01.01. 20:26:59

2007-ben a legszexibb onlány Veronica Belbont lett, ki lesz 2008-ban? A kép Veronica Belmont Flickr gyűjteményéből szármázik. A Violet szerint Veronica Belmont lett a 2007-es év legszebb geekje*. Párjával Ryan Block-al pedig az év legszebb geek párja.…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása