HTML

Friss topikok

Vészhelyzetben a The Moog

2007.10.03. 12:21 bellini

A The Moog első klipje újabb sikert könyvelhet el, hiszen nemrég a tengeren túlon is felkerült rotációba az I Like You című szám, mégpedig az MTVU csatornán. A zeneadónak köszönhetően, ami az MTV network egyik divíziója, 750 kollégiumban és egyetemi kampuszon nézhetik a hallgatók a közkedvelt zenekarok legfrissebb klipjeit az Egyesült Államokban. Az MTVU The Freshmen c. újdonságokat bemutató műsorában az elmúlt három héten az együttes I Like You c. száma az öt legfrissebb klip között tűnt fel. Nézői szavazatok alapján került be a rotációba az ötletes woodoo film.

Az I Like You nóta nem csak az egyetemi hallgatók körében lett nagyon közkedvelt, hanem a sikeres korházi sorozat, a Vészhelyzet producerei is felfigyeltek a tehetséges csapatra. A BugMusic saját honlapján legfrissebb hírek közt számol be arról, hogy az Egyesült Államokban is futó sorozat jövő heti epizódjának kísérőzenéje lesz az I Like You.

Addig is a magyar sajtóban, a Pep magazin októberi számának címlapján szerepel majd Szabó Tamás „Tonyo” és néhány fotó zenekarról. A magazin szerkesztősége október 4-én a Help klubban tartja őszi lapbemutató buliját, amelyen a The Moog egy speciális, akusztikus hangszereléssel lép fel. Másnap, október 5-én pedig a Kultiplex színpadán szerepelnek a fiúk, ekkor már a szokásos, hangos, „valódi” fellépéssel szórakoztatják majd a nagyérdeműt. Ezen kívül, az október elsejével indult magyar MTV műsorán is gyakran feltűnnek az áprilisban forgatott klippel. Sőt! Az idei European Music Awards magyar előadókat díjazó kategóriájában a rajongók szavazatokat is adhatnak le a The Moogra.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar énekes hír buli sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr87184547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása