HTML

Friss topikok

Országjáró 4v4 Focikupa

2007.10.03. 11:56 bellini

FIFA rajongó fiatalok! Figyelem! Újra indul a 4 v 4 Focikupa az ország hét különböző pontján. Az EA országjáró focibajnokságára, a FIFA 08 4 v 4 Focikupára már hetek óta lehet nevezni. A szervezők kisiskolás korosztálytól egészen a komoly kamasz korcsoportig várják a jelentkezéseket.
Idén harmadik alkalommal rendezi meg az Electronic Arts az eddigi években több ezer iskolás fiatalt megmozgató roadshow jellegű focikupáját. Szeptember 15-én kezdődik a küzdelem a döntőbe jutásért Kecskeméten, majd haladnak végig az országban, Debrecen, Győr, Szombathely után Szegeden is várják a sportolni, játszani vágyó fiatalokat, de versenybe szállhatnak a pécsi és a budapesti focifanok is.

A FIFA 08 4v4 Focikupára olyan 4+1 fős csapatok jelentkezését várják, akik otthon érzik magukat a kispályás fociban és a képernyő előtt egyaránt. A játék szabályai a tavalyi évhez képest változatlanok: 8 perc játék a focipályán és 8 perc foci a FIFA-val, PS2 játékkonzolon. A bajnokságra 11 és 18 év közötti felső tagozatosok és középiskolások jelentkezhetnek, akik 4 korcsoportban mérhetik majd össze tudásukat.

A már második éve magyar szinkronnal játszható FIFA 08 megjelenése alkalmából szervezett focikupa során a játékosok feladata, hogy mind az igazi focipályán, mind az EA SPORTS FIFA játékában bizonyítsák ügyességüket. A bajnokságra a nevezés ingyenes, regisztrálni a www.4v4.hu oldalon lehet.

 Korcsoportonként a három legjobb csapat jut végül a 4v4 Focikupa budapesti döntőjébe. Idén a nyertesekre még nagyobb és még értékesebb nyeremények várnak, az Electronic Arts és a rendezvény további támogatói több millió forint értékű nyereményeket adnak át a győzteseknek!

Regionális fordulók:

2007. szeptember 15.             Kecskemét     

2007. szeptember 16.             Debrecen

2007. szeptember 22.             Szombathely

2007. szeptember 23.             Győr

2007. szeptember 29.             Szeged

2007. szeptember 30.             Pécs

2007. október 6.                      Budapest

2007. október 7.                      Budapest

2007. október 13.                    Budapest         Döntő

 

 

Az Electronic Arts bemutatása


Az Electronic Arts Inc. (EA), melynek központja a kaliforniai Redwood Cityben található, a világ vezető interaktív szórakoztatóipari szoftvercége. Az 1982-ben alapított vállalat videojáték-rendszerekre, személyi számítógépekre, mobiltelefonokra és az internetre fejleszt, ad ki és terjeszt interaktív szoftvertermékeket az egész világon. Az Electronic Arts a következő négy márkanév alatt hozza forgalomba termékeit: EA SPORTSTM, EATM, EA SPORTS BIGTM és POGOTM. 2007-es pénzügyi évben az EA 3,09 milliárd dollár bevételt ért el, és 24 termékéből fogyott egy milliónál több példány. Az EA honlapja és online játékainak webhelye a www.ea.com címen található. Az EA termékeivel kapcsolatban további információ, valamint a sajtóközlemények teljes szövege az alábbi címen található: http://info.ea.com.

 

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar hír rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr49184536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása