HTML

Friss topikok

DA HOOL & NÁKSI vs. BRUNNER PÉNTEKEN AZ E-KLUBBAN!

2007.10.03. 22:18 bellini

2007. október 5-én, pénteken az E-Klub ad otthont a DanceMania partisorozat elsõ állomásának, amelynek német sztárfellépõje DA HOOL, aki a Náksi vs. Brunner-párossal egy DJ-pultban pörgeti a legjobb lemezeket ezen a különleges éjszakán!

A "Meet Her at the Loveparade" címû óriási klubhimnusz sztárja nem elõször jár Magyarországon, hisz DA HOOL már a 2006-os és az idei Parádé Bónusz legkiemelkedõbb fellépõi között is szerepelt, nem akármilyen DJ-szettje és abszolút egyedi, lenyûgözõ stílusa máig emlékezetes a partiarcok körében. A DJ Hooligan ("I Want You") néven megismert, majd DA HOOL-ként világhírûvé vált lemezlovas-producer bejárta már mind az öt kontinenst, fellépett már a világ legjobb és legkedveltebb szórakozóhelyein. Ez épp elég ok és bizonyíték arra, hogy a hazai közönsége is fantasztikus lelkesedéssel várja újbóli magyarországi szereplését, ezúttal az E-Klubban!

Október 5-én tehát élõben is átélheted az érzést, amit DA HOOL zenéje közvetít! Ezt egészíti ki hazánk elsõ számú DJ-párosa, Náksi vs. Brunner, akik szettjükben csakis napjaink legnépszerûbb és legújabb electro és house felvételeit pörgetik. Az utóbbi bõ 2 évben húzós electro/house bulijaikról elhíresült Náksi Attila és Brunner Zsolt garantáltan fantasztikus bulit fog csapni DA HOOL társaságában.

Mindez pedig egy folyamat kezdete, hisz a Náksi vs. Brunner DJ-duó saját nemzetközi lemezkiadójának nevével fémjelzett DanceMania partisorozat október 5-én az E-Klubban indul útjára, ám a közeljövõben még számos európai top DJ-t hoz el nekünk Magyarországra egy-egy fergeteges közös buli erejéig...

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar buli party rendezvény sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr50185189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása