HTML

Friss topikok

Pálinka- és Kolbászfesztiválra csábítanak a szépségek

2007.10.01. 12:32 bellini

Bódi Sylvi és Dundika nem mindennapi pikniket rendezett a Budai Várban, a turisták legnagyobb örömére. A két barátnő fogta a jól megpakolt piknikkosarát és megterített a várkertben, az eléjük táruló panoráma láttán igencsak megjött az étvágyuk.

 

A Playmate-ek nem bízták a véletlenre, kizárólag igazi magyar, extra minőségű csemegékből falatoztak és kortyoltak a napsütötte délelőttön.

- Már készülünk az októberi Pálinka és Kolbászfesztiválra, s gondoltuk előkóstolunk a majd kiállításra kerülő portékákból – nevetett Dundika. – Bevallom őszintén, nagy rajongója vagyok az igazi, jó minőségű szárazkolbásznak. Szerintem egyáltalán nem ütközik egy finom füstölt kolbász elfogyasztása az egészséges életmóddal. Ha valamit igazán szeretsz, s mértékkel fogyasztod, az igenis jó a szervezetednek.

Bódi Sylvi ugyan vegetáriánus, így a kolbászfogyasztás nála szóba sem jöhet, a valódi, már hungarikumnak számító pálinkának nehezen tud ellenállni.

- Most nehogy azt gondolja bárki, hogy én éjjel-nappal pálinkát iszom – kacagott a szépség. – Az biztos, a minőség a gyengém. Az igazi magyar pálinka íze, illata, állaga pedig igen is világszínvonalú.

2007-ben már második alkalommal kóstolhatjuk meg a világhírű magyar pálinkákat, és az ízélményeket fokozva idén egy másik hungarikumnak számító hazai termék is megjelenik a kiállítók közt. A legkiválóbb magyar kolbászkészítők a fesztiválra igazi különlegességekkel várják az ínyenceket. Az első Pálinka - és Kolbászfesztiválnak október 5., 6.,7-én a főváros talán legszebb helyszíne a Budai Várnegyed Savoya terasza ad otthont.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar hír rendezvény celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr62182288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása