HTML

Friss topikok

Megérkezett a gólya Máté Krisztinához és Bárdos Andráshoz

2007.09.30. 12:17 bellini

Megérkezett a gólya Máté Krisztinához és Bárdos Andráshoz: tegnap délben megszületett a híradós pár kislánya, Anna. Baba és mama jól vannak, a Tények mûsorvezetôinek boldogsága pedig határtalan, hogy közös kisfiuk, Ádám egészséges és szép hugicát kapott.

- Mit is mondhatnék – mosolygott András, amikor megkérdeztük, mit éreztek, amikor világra jött a kis Anna. – Bár már nem elôször lettem apa, az élmény semmihez sem hasonlítható! Szerencsére minden gyorsan és simán zajlott, Krisztina és Anna is nagyon jól vannak – tette hozzá az immár négyszeres apuka.

Andrásnak az elôzô házasságából született két gyermeke, Fanni és Bence, Krisztina pedig 2003-ban adott életet közös kisfiuknak, Ádámnak. A híradós pár korábban elárulta, nagyon szeretnék, ha az új jövevény kislány lenne, Ádám pedig örülne egy hugicának.

A szülés szerencsére gyorsan ment, és ahogy eddig három gyermeke világrajötténél, András ezúttal is ott volt felesége mellett. Egy korábbi nyilatkozatukban azt is elmondták, ahogy egykor Ádámnak, valószínûleg az újszülöttnek is csak akkor adnak majd nevet, amikor meglátják ôt. A kisbaba a gyönyörû Anna nevet kapta, mi pedig ezúton gratulálunk a kibôvült családnak!

Forrás: borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: magyar hír sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9181267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása