HTML

Friss topikok

Elvette Petrát Czene Attila

2007.09.30. 12:14 bellini

A fővárosi Bazilika falai között mondta ki tegnap délután kettőkor a boldogító igent az olimpiai bajnok Czene Attia (32) és a világbajnok versenytáncos Bánhidi Petra (27). A vendégsereg között nagy magyar úszókat lehetett felfedezni. Kovács Ági elmesélte a Borsnak, hogy ô is hasonló esküvôt szeretne majd.

Világelsôkhöz méltóan kelt egybe Czene Attila és Bánhidi Petra. Az olimpiai bajnok és a világbajnoknő még jobban belopta magát a közönség szívébe, amikor a Szombat Esti Láz címû tévémûsor táncversenyében együtt gyôztek. Tegnap a ragyogó nyárias idôjárás is kedvezett nekik. Petra finoman visszafogott ruhájában gyönyörû volt, hosszú fátylát tucatnyi lány vitte arnyba öltözötten, és az ifjú férj is csodásan festett szürke frakkjában.

A Bazilika teli volt sportolókkal, táncosokkal, és természetesen rokonok és barátok hadával. Feltûnt a vendégseregben Darnyi Tamás, Zubor Attila, a fodrászkirály Hajas László. Az ifjú párt ünnepelték Petra tánctanítványai is. Kovács Ági könnyekig meghatódott, amikor a menyasszony és a vőlegény örök hűséget esküdött Isten és a vendégek előtt. Ági lapunknak elmondta: régen sokat edzettek együtt Attilával, és ennek során nagyon jó barátok lettek.
– Nagyon jó látni ôket - lelkendezett az olimpiai bajnok úszónô. - Furcsa, hogy eljött az idô, amikor Attila már férjnek mondhatja magát. Izgalmas látni ôt így, férjszerepben. Csodálatos ez az esküvô, minden annyira szép, Petra is gyönyörû, az esküvôi ruha még jobban kiemeli csinos alakját. Nagyon megszerettem ôt is. A legjobb az egészben az, hogy minden arról szól: tényleg nagyon boldogok.
A kérdésre, hogy Ági is tervezi-e az esküvôjét, azt mondta nevetve, hogy egyelôre csak a rövidpályás Európa Bajnokságot és a Pekingi Olimpiát tervezi. De elárulta: bár most még elsô a sport, egyszer ô is hasonló esküvôt szeretne, mint Attiláéké.
A vendégsereg a lagzit a Dunán, egy hajón tartotta, ahová már csak a szûk családi és baráti társaság tartott velük.

Bors

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4181263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása