HTML

Friss topikok

Czene Attila és Bánhidi Petra összeházasodnak ?

2007.09.29. 09:21 bellini

Budapest - Beérett egy szép szerelem: Czene Attila (32) és Bánhidi Petra (27) ma délután egy fővárosi templomban kimondja a boldogító igent. Információink szerint a Szombat esti láz első szériájának győztes párja háromszáz vendéget vár a nagy eseményre, a már szűkebb körűre tervezett fogadást egy hajón tartják.

Mesébe illően kezdődött, és mesébe illően teljesül be Czene Attila olimpiai bajnok úszónk és Bánhidi Petra világbajnok argentintangó-táncos szerelme. A fiatalok egy uszodában találkoztak először, s Petra azt sem tudta, ki ez a helyes, udvarias fiú, aki nagy bátran megszólította a medencénél. A szimpátiából hamar mély érzelmek lettek, de Petráék nem kapkodták el.

Nem költöztek össze, nem ugrottak fejest a házasságba, kivárták, hogy érzelmeik bizonyossággá érjenek. A tavaly tavasszal rendezett Szombat esti láz első szériája még közelebb hozta őket egymáshoz, hisz a felkészülés miatt immár nem csak az éjszakákat, de nappalaik minden percét is együtt töltötték. Attilában egyre inkább érett az elhatározás: megkéri Petra kezét.

- Tudtam, hogy talán már egy éve várja az eljegyzést, de mostanáig nem szántam el magam - mesélte a Blikknek épp egy éve az úszó. - A születésnapján mindkettőnket meghívtak egy medenceparti rendezvényre. Egy óvatlan pillanatban a kisujjamra húztam a jegygyűrűt, majd félrecsaltam a vízesés alá, ahol négyszemközt az ujjára húztam.

Czenéék akkor hagyományos lánykérést is terveztek, amelynek során az úszó édesapja elmegy a lányos házhoz, és annak rendje és módja szerint kikéri Petrát. Sőt az esküvőt is a régi szokások szerint tervezték, menyasszonytánccal és menyecskerablással. A párnak fontosak a hagyományok, ezért döntöttek úgy, hogy az esküvőig nem költöznek össze. Az új házba, ami közös otthonnak épült, azonban már a gyerekek is jöhetnek.

- Petra kiölte belőlem a féltékenységet, pedig régebben ez az érzés keserítette meg a kapcsolataimat - mondta tavaly decemberben Czene. - De Petra soha nem adott okot a féltékenységre, s ma már ilyesmi eszembe sem jut. Mi már összetartozunk.

Blikk

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar bulvár pletyka hír sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44180391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása