HTML

Friss topikok

Válófélben van Pink ?

2007.09.28. 16:04 bellini

Annak ellenére, hogy családi körben szerették volna kimosni szennyeseiket, Pink és motoros párja, Carey Hart nem tudja többé titokban tartani azt ami nyilvánvaló: házasságuk romokban hever.

 

Úgy tűnik az énekesnő nem tudja megbocsátani férje ballépését. Nemrég Hartot egy titokzatos nő társaságában kapták lencsevégre, más nő karjaiban töltötte az éjszakát.

 

Pink büszkeségén igencsak nagy csorba esett, az énekesnő számára lehetetlenné tette az együttélést. Pink barátnőinek azt is bevallotta, hogy kész arra, hogy külön utakon folytassa, felhagyva ezzel a 21 hónapnyi házaséletet, adja hírül a Fimale First.

 

„Nem egyezünk jól. Mindkettőnknek szüksége van a szabadságra és külön térre. Már nem olyan mint az elején.” – panaszkodott Pink közeli barátainak, egy hollywoodi étteremben.

 

Carey barátai sem hagyták a történteket szó nélkül. „Megunta már, hogy folyton azzal vádolja, hogy megcsalja. Megunta már a veszekedéseket. A különválás döntése az övé (Hart) volt. 100%, hogy elválnak.” – nyilatkozták Hart közeli barátai.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka botrány sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92179880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása