HTML

Friss topikok

Tüzes latin vér, magyar jazz és salsa minden mennyiségben Elsa Valle és a Rumba Caliente lemezbemutató koncertjén

2007.09.28. 18:11 bellini

A rögzített üléssorok ellenére nem sokáig maradtak ülve mindazok, akik élőben hallották a kubai származású énekes-zeneszerző, Elsa Valle és zenekara, a Rumba Caliente Salsa Y Picante (Tom-Tom Records) címmel megjelent album lemezbemutató koncertjét szeptember 21-én az IBS-ben.

A rögzített üléssorok ellenére nem sokáig maradtak ülve mindazok, akik élőben hallották a kubai származású énekes-zeneszerző, Elsa Valle és zenekara, a Rumba Caliente Salsa Y Picante (Tom-Tom Records) címmel megjelent album lemezbemutató koncertjét szeptember 21-én az IBS-ben. Kivétel nélkül mindenkit magával sodort a tüzes salsa lendület.


A népszerű tévés és rádiós műsorvezető, Gombos Edina sem tudott megálljt parancsolni lábainak. Már a koncert kezdete előtt táncra perdültek a szintén kubai származású férjével, Alberto-val Elsa szerzeményeinek hallatán.

Winand Gábor (fuvola, tenor és szoprán szaxofon, klarinét, ének), Petz Bálint (elektromos és akusztikus gitár) Szandai Mátyás (nagybőgő) és Szabó Csaba (ütős hangszerek) alkotta Rumba Caliente zenekar kísérte Elsát és a közönséget, hiszen a művésznő az első daltól kezdve mindenkit bevont az éneklésbe és a táncba. A legbátrabbak még a színpadra is felmerészkedtek csípőt rázni.

A fergetegesen tüzesre sikeredett koncert után egy cseppet sem mérsékeli a lendületet a zenekar. Legközelebbi koncertek: Kultea Klub október 11-én és a Fonó november 10-én.

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény énekes buli party rendezvény sztárok énekesek celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7180005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása